Plebiscyt forumowy - 2025

Awatar użytkownika
7lechus
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 2330
Kibicuję: INAC Kobe + Tokyo Verdy

Plebiscyt forumowy - 2025

Post autor: 7lechus » 30 gru 2025, 1:03

1. MVP forum - @matt_, @Cement, @Eyesmon - udzielają się często na różne tematy, piszą z sensem a ponadto w dobrym tonie.
2. Debiut roku - nie mam pojęcia
3. Największy znawca - @Kluchman, @PietroBosman, @Cement i @venomik, za szeroki wachlarz wiedzy - cóż czas i lektura sporo uczą :wink:, dodatkowo wyróżnienie dla @Samuraj za zajawkę giercowo-orientalną
4. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - jak zwykle was wszystkich
5. Największy dowcipniś - @Boromir, @cloner za pogodne podejśce do życia
6. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum - hmm... @Conrado ? mam wrażenie, że rzadziej podrzucał coś w wątku o metalu
7. Najfajniejszy użytkownik - @1234 bo mnie pochwalił powyżej :P, no to jeszcze @Przema i @dias
8. Najlepszy avatar - @PietroBosman Aye, aye cap !
9. Najbardziej irytujący avatar - nie mam pojęcia
10. Kto poczynił największy postęp - w sensie częstotliwości udzielania się i to na różne tematy @Zygmunt-1
11. Kto poczynił największy regres - wskazałbym na siebie ale ponoć nie można, :wink: mało czasu na wszystko, ot gorszy rok :(
12. Najbardziej pomocny użytkownik - oj jest tu spora grupa @czubatka - notabene powinien byc też w MVP bo trzyma forum w ryzach, @yedraz za gry towarzyskie, @DDK za pamięc o naszych braciach mniejszych, ponadto @Vol'jin @Rezus oraz @Samuraj za podrzucane nutki w wątku czego słuchacie
13. Największy dziwak - nie mam pojęcia
14. Najsłabsze ogniwo - nie mam pojęcia
15. Największe zaskoczenie - nie mam pojęcia
16. Wydarzenie roku na forum - Polak w kosmosie to jest zacna rzecz i basta !
17. Najlepszy temat forum - cały wątek z książkami
18. 1 rzecz jaką byś zmienił / dodał na forum aby w kolejnych latach było lepsze - hmm, może osobny wątek poświęcony nowym technologiom (?)

PS. powyższe odpowiedzi udzielone są w oparciu o moją bardzo niewielką bywalność na fourm poza paroma jego wątkami.

Wróć do „Plebiscyty i rankingi”