Plebiscyt forumowy - 2025

Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker
Reputacja: 6662

Plebiscyt forumowy - 2025

Post autor: Boromir » 30 gru 2025, 21:26

OK Panowie, bez oznaczania bo bez.

1. MVP forum - przez trzy ostatnie lata wygrywał u mnie matt więc jemu przyznajemy złotą telekamerę a ja w tym roku wybieram Bernabeu. Wszyscy wiemy za co. Wiedza, kultura itd. Zobaczymy, czy będzie taki kulturalny jak Juventus znowu wróci do regularnego lania Realu ale póki co - jest jak jest.
2. Debiut roku - asx76, jako jedyny zapadł mi w pamięć
3. Największy znawca - Cement, ogląda sobie te ligi, pisze nam tu pamiętniki z meczów, jeździ na IV macedońską i w slumsy Rabatu. Musi być nominacja.
4. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - bez nominacji, wg teorii martwego internetu Wy i tak wszyscy boty jesteście
5. Największy dowcipniś - sci
6. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum - Jak napiszę kogoś ze starej gwardii to będzie to oklepane. Ale Hersk mógłby wrócić.
7. Najfajniejszy użytkownik - matt - musiał być w którejś z pozytywnych kategorii.
8. Najlepszy avatar - johnny batonik
9. Najbardziej irytujący avatar - cycki Ojca Dyrektora
10. Kto poczynił największy postęp - DelPiero14 - przestał narzekać
11. Kto poczynił największy regres - DelPiero14 - przestał pisać
12. Najbardziej pomocny użytkownik - czubatka, bez niego to forum już dawno by się rozleciało
13. Największy dziwak - Conrado - za duże zafiskowanie na politykę
14. Najsłabsze ogniwo - Conrado z tematu politycznego. Conrado z tematu Milanu jest spoko
15. Największe zaskoczenie - w zeszłym roku narzekałem, że z Zygmuntem-1 nie możemy pogadać o Chrobrym w pozytywnym tonie, a w tym roku możemy :jupi:
16. Wydarzenie roku na forum - coming out johnnego batonika
17. Najlepszy temat forum - Juventus, wiadomo
18. 1 rzecz jaką byś zmienił / dodał na forum aby w kolejnych latach było lepsze - więcej Juventusu, kiedyś było nas sporo, teraz kilka osób

Wróć do „Plebiscyty i rankingi”