Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Alkoholiko
Grafomania zaawansowana
Reputacja: 0

Post autor: Alkoholiko » 10 maja 2006, 9:24

Już w poniedziałek Janas poda skład na Mistrzostwa Świata!
Moim zdaniem powinien wstrząsnąć trochę kadrą - szczególnie atakiem reprezentacji... Żurawski jest pewniakiem i nikt pozatym! Janas, wzorem Ericssona, powinien powołać jakiegoś młodego, zdolnego napadziora z młodzieżowej reprezentacji - myśle o Janczyku! Frankowskiemu należy się wyjazd, ale nie dlatego Janas powinien go brać pod uwage przy ustalaniu składu! Poprostu Franek gdy sie przełami (co mam nadzieje nastapi z meczu z Wyspami Owczymi) to rozstrzela sie na dobre....ale nich zrzuci ten kilogram co mu się przytyło! Czwartym napastnikiem powinien być Saganowski lub Sosin...którzy strzelają sporo goli dla swoich zagranicznych klubów! Skreślam Rasiaka który od 10 miesięcy nie strzelił gola w reprze...i aż dziw bierze ze chą go w lidze Angielskiej!

Bramkarze to dla mnie spraa prosta: 1.Dudek, 12.Boruc, 22.Kowalewski

W obronie też bez rewelacji: 2.Kłos, 3.Rząsa, 4.Baszczyński, 6.Bąk, 14.Zewłakow, 18.Jop, 20.Gancarczyk

Pomoc... 5.Kosowski, 7.Sobolewski, 8.Krzynówek, 10.Szymkowiak, 11.Smolarek, 13.Mila, 16.Radomski, 23.Błaszczykowski

Napad to tak jak już mówiłem...9.Żurawski, 15.Janczyk, 17.Saganowski, 21.Frankowski

Zostało jedno miejsce (nr.19) - w sumie dla obrońcy środkowego - ale problem w tym ze zadnego dobrego środkowego obrońcy nie widze! Ani Bosacki, ani Bieniuk, ani Hajto....nie graja zbyt dobrze ostatnio!
Ja bym zrobił taki eksperyment i miast 4 napastników - powołałbym pięciu! Ja bym wziął też Sosina....albo wszędobylskiego, szybkiego Niedzielana!

Gancarczyk, Błaszczykowski, Janczyk, Saganowski - to tak żeby wstrząsnąć kadrą :)

I jeszcze rezerwiści: Fabiański, Niedzielan, Brożek, Dudka, Wasilewski, Burkhardt, Bonin
Ostatnio zmieniony 10 maja 2006, 10:03 przez Alkoholiko, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Polska”