Plebiscyt forumowy - 2025

Awatar użytkownika
matt_
Moderator
Moderator
Reputacja: 3478

Plebiscyt forumowy - 2025

Post autor: matt_ » 31 gru 2025, 9:14

1. MVP forum
@Boromir - merytorycznie, mądrze, z humorem w każdym temacie. Można pogadać zarówno w wielu wątkach piłkarskich jak i o innych dyscyplinach.
@1234 - jak wyżej w sumie, nawet jeśli się czasem odpali to ma szerokie zainteresowania, którymi mógłby obdzielić sporą część forum.
@7lechus - hybryda Boromira i 1234, szkoda tylko że tak rzadko włącza się w dysputy.

2. Debiut roku
@asx76 - merytorycznie wszystko w porządku, w dodatku głównie o polskiej piłce. Ciekawy użytkownik.
@Bombardier90 - podobnie jak wyżej, z tym że on bardziej siedzi w zagranicznej piłeczce.
@FILIPPO828 - nie da się go nie nominować w takim roku, bardzo duża aktywność i zaangażowanie, ale powinien popracować nad stylistyką :)

(chciałbym wyróżnić jeszcze @PawelWilk, z którym nawiązałem kontakt i próbowaliśmy reaktywować klub z B-klasy. Niestety się nie udało, jednak bardzo doceniam jego zapał i udało się zrobić kilka fajnych rzeczy, jak chociażby turniej charytatywny. No ale to tak poza konkursem ;))

3. Największy znawca
Niech będzie @7lechus, bo ogarnia zagadnienia (zarówno piłkarskie jak i ogólnosportowe), na które mi brakuje czasu albo po prostu zainteresowania a powiedzmy sobie, że to duży wyczyn :D

4. Forumowicz, którego chciałbyś poznać
@Zygmunt-1 - bo chciałbym pozwiedzać miasteczka w województwie dolnośląskim i zobaczyłbym jego twarz, która jest jedną z większych forumowych tajemnic. A przy okazji poleciłby jakiegoś dobrego kebsa, bo mniemam że jest jednym z ekspertów w tym temacie.
Zygmunt-1 pisze:
03 mar 2024, 14:13
Przed chwilą zjadłem rollo amerykańskie, w TV leci ŁKS z Puszczą, zaraz odpalam browarka, na dworze niezła pogoda, okna otwarte - całkiem przyjemna niedziela :witam:
(post z 2024, ale jak najbardziej adekwatny do powagi sytuacji)
@Ilka - bo chciałbym w końcu odwiedzić i zwiedzić Tomaszów Mazowiecki a ona by mnie na pewno elegancko odprowadziła po mieście.

5. Największy dowcipniś
@Boromir - Diamen gdzieś przepadł, więc w tej kategorii został tylko on. Lubię jego ruski humor.

6. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum
@janop
@MK92
Dwa wielkie umysły, z tym że z zupełnie różnym temperamentem. Z tych żyjacych niech będzie @ryba_82. Wiem, że to polaryzująca na forum postać, ale ja go tam lubię i myślę, że byśmy się dogadali w prawdziwym świecie.

(4. miejsce dla Herska, którego styl bycia i foruming nie do końca mi odpowiadał, no ale chłop nadawał duszę temu miejscu i pytanie co tam u niego)

7. Najfajniejszy użytkownik
@Cement - tak jak ja ma skłonności jugofilskie. Trudno się w sumie dziwić, w końcu jest Macedończykiem.
@Zygmunt-1 - bo ma luz i można z nim normalnie pogadać, nawet jeśli się z Tobą nie zgadza a to zanikająca cecha na forum.
@fillion - KMWTW ;)

8. Najlepszy avatar
@emski - klasyk, cóż za dynamika, poczucie pędu, dramatyzm bije z tego obrazka.
@1234 - nawet jeśli mam innych ulubionych skoczków (kiedyś/obecnie) niż Adaś to jest łogień :beer:

9. Najbardziej irytujący avatar
O dziwo w tym roku nie sickstick. Może być @Ojciecdyrektor, który próbuje być tak geopolitycznie ironiczny/zabawny, że to aż męczy :P

10. Kto poczynił największy postęp
@Precel - dał sobie spokój z robieniem z forum brudnopisu i na razie całkiem korzystnie to wychodzi :)
@Milena - bo wróciła, od czasu do czasu nadal skrobnie coś ciekawego i nudy z nią nie ma.

11. Kto poczynił największy regres
Względem zeszłego roku chyba nikt. Może @Tennessee, bo zamiast jakiegoś klubu od czapy typu Blackpool ma w avku logo Hamburgera SV.

Jeszcze ewentualnie @Bassu. Niestety wyniki i gra United odciskają na nim swoje piętno (bez zgryźliwości, po prostu) i ciężko się z nim dyskutuje.

12. Najbardziej pomocny użytkownik
@czubatka - za ogarnianie forum od strony technicznej i chęci, motywacje żeby ciągle było lepiej.
@Eyesmon - za organizację plebiscytu.
@yedraz - za organizowanie forumowych zabaw, bez których byłoby nudniej :)

13. Największy dziwak
@Kuba199292 - doceniam aktywność, ale nie ogarniam niektórych jego wypowiedzi, zwłaszcza że czasem potrafi napisać to samo w kilku postach z rzędu.

14. Najsłabsze ogniwo
@johny batonik - merytorykę w jego postach przykrywa ogromne ego, trolling i poza którą tworzy. Taki samiec alfa musi się chwalić, że zerwał z dziewczyną, zabiegać o uwagę clonera w bardzo niski sposób albo skarżyć się że dostał WP (które później wygasają)?
@Sh00t - podobny przypadek, pisanie o kimś per "kurwy", "pizdy", "cioty", "frajerzy" przychodzi mu bardzo łatwo :) Mógłby być prezesem klubu Ekstraklasy.

15. Największe zaskoczenie
Niech będzie to, że drużyna Dudka, z którą rok temu grał w Lidze Mistrzów wycofała się z Playareny. Jest to jedna ze smutniejszych wieści 2025, podobnie jak to że Coco Jambo Warszawa nie przystąpiło do rozgrywek B-klasy.

16. Wydarzenie roku na forum
Jeżeli bawimy się w alternatywność to ja powiem, że @Cement i jego wyjazd do Maroka na PNA. Super sprawa, bo z jednej strony chodzi o piłkę nożną a z drugiej to zazdroszczę mu, bo ostatnio za umowną granicą Europy byłem w 2022.

17. Najlepszy temat forum
Liga Konferencji (zbiorczy) - temat o najlepszych międzynarodowych rozgrywkach klubowych.
The Championship (zbiorczy) - temat o 6. lidze Europy, choć tu bardziej idzie się w jakość niż ilość.
Szósta zrzutka na schronisko - na Mikołajki! - to chyba jedyny temat, w którym nikt się nie pokłócił i w dodatku świetna inicjatywa.
(4. miejsce Kroki - amatorka, no-pro, mimo że w tym roku mi nie idzie to przynajmniej jest farma lajków)

18. 1 rzecz jaką byś zmienił / dodał na forum aby w kolejnych latach było lepsze
Przydałby się jakiś konkretny zlot albo nawet kilka, góra 8. Najlepiej na północy Polski.

Wróć do „Plebiscyty i rankingi”