2. Debiut roku - brak
3. Największy znawca - @7lechus od kobiecej piłki @Maciek (interista) od Interu @cruel urzęduje w USA w branży IT, to musi być w [ch**] znawca
4. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - nikogo, nie mam potrzeby
5. Największy dowcipniś - @Zygmunt-1 @piotrcies @Hannibal - humor na wysokim poziomie, bez kija w dupie, na luzie
6. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum - nikogo
7. Najfajniejszy użytkownik - @matt_ taki spoko ziomek, choć jako moderator ostatnio się obija @Magnum lubi koleje, Motor wrócił do ekstraklasy to też się zaczął udzielać, spoko ziomek @1234 polska liga, lubi sporty zimowe, więc lajkuję
8. Najlepszy avatar - @Kluchman bez zmian od lat
9. Najbardziej irytujący avatar - @DDK, sorry, ale ta morda jest fest brzydka, ciężko się patrzy
10. Kto poczynił największy postęp - @sci - można kibicować dwóm klubom, z którymi moje się mocno gryzą, a jednak zero spinek, poziom poszedł kilka leveli w górę
11. Kto poczynił największy regres - @DDK typowy krakus, do tego wieczny kij wiadomo gdzie @Boticelli bot w zeszłym sezonie dużo lepiej te bramki prezentował
12. Najbardziej pomocny użytkownik - brak
13. Największy dziwak - @Chlopaczek @johny batonik @sickstick - mam wrażenie cały czas, że całe trio tylko trolluje na tym forum, chłopaczek chyba ani jednego postu poważnego nie napisał, johny to inna liga, sickstick ma fioła na moim punkcie, wiec pasuje idealnie
14. Najsłabsze ogniwo - @Conrado @BadBoy nic się nie zmienia od lat, tylko napinka, zero merytorycznych wypowiedzi, wieczny kij w dupie o polityce, frustru frustru 24h
15. Największe zaskoczenie - @Eyesmon że podjął się ogarnięcia tego plebiscytu
16. Wydarzenie roku na forum - nie pamiętam
17. Najlepszy temat forum - "Ogólna dyskusja o polityce" - uwielbiam czytać posty wyborców PO/KO, codzienna dawka humoru
18. 1 rzecz jaką byś zmienił / dodał na forum aby w kolejnych latach było lepsze - więcej WP za przewinienia, więcej banów, zwłaszcza czasowych, wtedy forum stałoby na wyższym poziomie