2. Debiut roku - @Eyesmon, tak trochę jak wieczny student. Oczywiście dziadek jest postacią zdecydowanie na plus dla forum - @asx76, niech i tak będzie.
3. Największy znawca - @Cement, już awatar mówi, że mamy do czynienia ze znawcą - @HMK & @Bernabeu2, merytoryka, fachowe przygotowanie do tematu, niemęczące komentarze i niebanalne podejście. Klasa panowie - @mete, w sumie dla wszystkich chłopaków z tematu AC Milan.
4. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - Celowo? żadnego, przypadkowo? każdego.
5. Największy dowcipniś - @piotrcies, Tak mi się wydaje, że tam jest jeszcze gigantyczny potencjał - @Chlopaczek, jest elegancja w każdym zdaniu i humor również - @sickstick, jest ok.
6. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum - dużo użytkowników, niech będzie - @Morrow, - @Hersk, - @Diamen23.
7. Najfajniejszy użytkownik - @matt_ - @Magnum - @piotrcies, chyba tak, ale ciężko jest wybrać.
8. Najlepszy avatar - @Cement, bo dla mnie herb klubowy w awatarze to klasyka forumowa.
9. Najbardziej irytujący avatar - jest ich dużo.
10. Kto poczynił największy postęp - @PietroBosman, za ciągła aktywność w tematach Serie A - @Zygmunt-1, za zainteresowanie tematem Championship i ogólną aktywność w wielu wątkach - @matt_, jak wcześniej.
11. Kto poczynił największy regres - @Delpiero14 - @piotrcies - @dias, za mniejszą aktywność.
12. Najbardziej pomocny użytkownik - @PietroBosman, za odpowiedzi w tematyce calcio - @HMK, szeroka garść informacji podczas swoich dyskusji - @Przema, czasami pomaga w spojrzeniu na dany temat z innej strony
13. Największy dziwak - @Sergek, niegdyś każdy post dotyczył kontrowersji sędziowskich, taki młynek - @Kuba199292, wszystko ok, tylko gość wstawia przerwę przed przecinkiem czy kropką.
14. Najsłabsze ogniwo - @DDK - @Precell, obaj za bycie kibicem Wisły.
15. Największe zaskoczenie - zaskoczenie oczywiście pozytywne, to generalnie cała przestrzeń o włoskiej piłce na tym forum. Tam jest życie, tam jest masa użytkowników, tam zawsze jest coś do poczytania. Klasa chłopaki.
16. Wydarzenie roku na forum - nie mam pojęcia.
17. Najlepszy temat forum - Reprezentacja Polski.
18. 1 rzecz jaką byś zmienił / dodał na forum aby w kolejnych latach było lepsze - nie wiem.
Pisane w podróży