Operacja "Czyste ręce" ...

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 10 maja 2006, 18:56

Wróciłem Piotrek :twisted:

Widze że jak typowy fan Juve wybrałeś tylko zdanie które Ci pasuje :roll: Szkoda - Ale o.k Napisałes że fani Milanu i RealFan [choć nie do końca] sugerują się jakimś artykułem ?

Dla Twojej informacji prokuratura działa w kwesti Moggiego - sędziów - firmy młodego Moggiego Gea czy Juventusu... I bynajmiej to nie jest dziennikarskie śledztwo :]

Wcześniej napisałem sam co pisze sports.it [może nie zauwazyłeś]:wink:
Nie wiem czy wiesz w tym czasie w serie A z Lombadri były takie kluby jak Brescia, Milan, Inter, Atalanta - i jak juz napisałem gdyby to chodziło o dwa kluby z San Siro to jestem przenonany ze by napisali "Milan i Inter" .. a napisali "Dwa kluby w Lombardi" - a czemu nie z Mediolanu :> ?

Jak Ci napisałem - równie dobrze ktoś może mieszać - by odwrócić uwage od Juve - mi. dla tego zagadka "Dwa kluby z Lambardi" bo gdy napisali by Inter i Milan to te kluby mogły by ich niszczyć :] Jak są czyste oczywiście - teorie z tym jest o tyle prawdopodobna że ta informacje podała Turyńska gazeta czyli Tuttosport.

Moggi zdesperowany ? a uważasz że nie ? Ja nie Twój informator ale poczytać ile może "stracić" prawde mówiąc wszystko i on i syn :]

Pozdrawiam :]

Wróć do „Wracając Do Meritum”