Operacja "Czyste ręce" ...

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 702

Post autor: Berele Lewartow » 10 maja 2006, 19:08

*_Zaza_* pisze:Szkoda - Ale o.k Napisałes że fani Milanu i RealFan [choć nie do końca] sugerują się jakimś artykułem ?
Chyba nie do końca mnie zrozumiałeś, napisałem,że fani Milanu+Realfan osądzaliście Juve po pierwszym newsie który sie ukazał,choć on tak naprawde nie wiele mówił. Oczywiście teraz się sytuacja zmieniła,to oczywiste.
*_Zaza_* pisze:Dla Twojej informacji prokuratura działa w kwesti Moggiego - sędziów - firmy młodego Moggiego Gea czy Juventusu... I bynajmiej to nie jest dziennikarskie śledztwo
Wiem, i tego nie podważam.
*_Zaza_* pisze:a napisali "Dwa kluby w Lombardi" - a czemu nie z Mediolanu
Już pisałem, być może para mieszana, choć wersja,że chodzi o Brescie i Atalante jest bardziej prawdopodobna.
Tylko tu też można się zastanawiac, kto miał na tym zyskać. Wy(fani Milanu) napiszecie,że nie o Milan chodzi, bo mistrzostwa nie zdobyli, ale co zdobyła Atalana? Spadek do Serie B. Ale jeszcze raz powtórze,wersja Brescia- Atalanta jest bardzije prawdopodobna.
*_Zaza_* pisze:Moggi zdesperowany ? a uważasz że nie ? Ja nie Twój informator ale poczytać ile może "stracić" prawde mówiąc wszystko i on i syn
No tak, ale ja sadze,że Moggi zacznie sypać dopiero jak go usadzą, zacznie kłuć kolegów z drugiej strony barykady :) .

Wróć do „Wracając Do Meritum”