1. MVP forum - sickstick, chociaż foruming uprawia dziwny, to jest go pełno. Głównym zarzutem było mniejsze wypowiadanie się w tematach Arsenalu, ale ostatnio się poprawił, więc ma na zachęte.
2. Debiut roku - nie zauważyłem nikogo wyrózniającego się.
3. Największy znawca - bez dwóch zdań będzie to Cement za całokształt.
4. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - poznałem już kilku, z chęcią poznałbym Boro i napiłbym się z nim Lwowskiego, a z clonerem wypiłbym wódki i nauczył się imprezowania, natomiast z DDK i jego psem powspinałbym się po górach. I pewnie napił też. Ja ogólnie z każdym sensownym się spotkam.
5. Największy dowcipniś - Boromir i Chłopaczek, chociaż zupełnie różny humor prezentują.
6. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum - fieldy
7. Najfajniejszy użytkownik - większość jest fajna, ale niech będzie matt
8. Najlepszy avatar - Kluchman
9. Najbardziej irytujący avatar - Piotrcies
10. Kto poczynił największy postęp -Mazur bo kiedyś dyskusje o polityce były nie do zniesienia, a teraz jest kulturalnie. Przynajmniej z tego co zauważyłem.
11. Kto poczynił największy regres - nie zauważyłem.
12. Najbardziej pomocny użytkownik - nikt mi nie pomógł
13. Największy dziwak - sickstick
14. Najsłabsze ogniwo - johnny batonik wywarł na mnie najbardziej najbardziej negatywne wrażenie.
15. Największe zaskoczenie - dziennik DDK i obserwacja przemian sympatycznego użytkownika z Krakowa.
16. Wydarzenie roku na forum - nasz reporter Cement na PNA.
17. Najlepszy temat forum - Domek
18. 1 rzecz jaką byś zmienił / dodał na forum aby w kolejnych latach było lepsze - cofnąłbym czas do roku 2004, świętował Invincibles i obserwował masę ludzi na forumie.