Operacja "Czyste ręce" ...

Awatar użytkownika
ostry66
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post autor: ostry66 » 10 maja 2006, 19:48

'Piotrek' pisze:Tylko tu też można się zastanawiac, kto miał na tym zyskać. Wy(fani Milanu) napiszecie,że nie o Milan chodzi, bo mistrzostwa nie zdobyli, ale co zdobyła Atalana? Spadek do Serie B. Ale jeszcze raz powtórze,wersja Brescia- Atalanta jest bardzije prawdopodobna.
Masz racje, mozna sie zastanawiac, ale mozna tez kombinowac w ten sposob ze Atalanta i Brescia sprzedawaly mecze, to by tlumaczylo dlaczego spadly. Pytanie dlaczego jest w tym momencie ciekawe. Moze dlatego ze mialy tak slabe sklady ze mogly sie spodziewac spadku. Moze ktos chcial sie oblowic. Nie wiem.
Za Interem i Milanem przemawialaby chec zdobycia scudetto ale w takim razie cos bylo nie tak bo ani jedni ani drudzy tytulu nie obronili. Inter wykluczylbym calkowicie bo oni to mogli kombinowac w celu osiagniecia rekordu remisow ;) Milanowi zas chyba przytrafilo sie za duzo wpadek ze slabszymi klubami, ale kto wie.
Oczywiscie nie mozna wykluczyc ze podejrzewamy nie te kluby. Kombinacji jest kilka.
Ja osobiscie mam nadzieje ze Milan jest czysty. Jesli jednak okaze sie inaczej no to kara powinna byc tym srozsza ze juz kiedys probowali robic przekrety za co spadli do serie B.

Wróć do „Wracając Do Meritum”