Wystarczy popatrzeć na tabelę i zobaczysz kto jest lepszy. Jak ja widze tabele z poprzednich sezonów to widzę że Wisł abyła lepsza, w tym lepsza jest Legia.Martinho pisze:W ostatniej przekonamy sie ktora z druzyn jest tak naprawde lepsza Wisla czy Legia
On po prostu, jak wszystko jest już jasne wyładował się jeszcze bardziej prymitywnym Petrescu, który cały czas gada głupoty. Nawet na forum kibice Wisły mówią że terminarz nie miał znaczenia, a Rumun cały czas swojeKrzysztof Jarzyna pisze:Alez ten Wdowczyk jest prymitywny
Peterscu przyjechał do Polski i objął drużynę, która była pierwsza w lidze, dziś jest na drugim miejscu. No ale to jest wielki Petrescu który był w Chelsea i przyjechał uczyć Polkó jak się gra w piłkę.
Jednak porażka Wisły bardzo boliKrzysztof Jarzyna pisze:Obawiam sie, ze przyjedzie na Lazienkowska Osasuna i pozamiata "miszcza".
Ale ja jak i pewnie duża większość Polaków kibicowała im bo wszyscy chcieliśmy oglądać polską drużynę w LM, bez zanczenia było czy ma być to Wisła, czy inna Polska drużyna. Ważne było żeby grali Polacy.
A poniżej wypowiedź jednego z kibicó Wisły, a jakże inna
Bastian16 pisze:W tym momencie nie pozostaje mi nic innego jak pogratulować piłkarzom i kibicom Legii Warszawa wspaniałej postawy w tym sezonie. Oczywiście, jak każdy Polak, będę życzył Leggi awansu do LM, jednakże zawsze pozostanie ten smutek, że na europejskich boiskach i w walce o Ligę Mistrzów nie zobaczę w tym roku swojej Wisełki... Jeszcze raz gratuluję i życzę sukcesów!