Operacja "Czyste ręce" ...

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 11 maja 2006, 11:09

Żniwiarze Umysłów-HUNTER- pisze:Dzis La Gazzetta dello Sport wymienia 9 zespołow ktore prokuratura w Napoli prowadzi dochodzenie sa to: Juve, Fiorentina, Lazio, Udinese, Messina, Siena, Arezzo, Crotone i Avellino - Co ciekawe nie ma ty tych dwoch klubow z Lombardi ktore wczoraj podał Tuttosport i Il Giornal

Nie wiem - popraw mnie Hunter jak sie myle. Ale to dwa najwieksze Włoskie dzienniki zaczeły temat [La Gazzatta - Corrierra ]- w sprawie procesu Moggiego - Gea - rozmów telefonicznych ?

Bo wiesz wczoraj Tuttosport - napisał swoje ale jak pisałem były też informacje że to normalne zagrywka Juve by odwrócić uwage tylko od Juventusu. By prasa się skupiła tez na innych klubach. Typowa zmyła. A mi. dla tego nie podali nazwy klubów po imieniu "z Lombardi" bo te kluby mogły by ich zniszczyć :] zwłaszcza jak są czyste :) A doskonale wiemy że Tuttosport to dziennik na usługach Juve :wink: i teraz informacje La Gazzatta czyli dziennika który zaczą tematy po którym zaczeto proces - są inne - jak że inne :]

Sam widzisz co pisza teraz o tym zamieszaniu i nie ma juz dwóch klubów z Lombardi :] i o Juve a w zasadzie już nie procescie a stratach, konsekfecjach i karze ...

Edit - Hunter ładnie Juve straciło na giełdzie :] Czekaj na reakcja SKY :roll:

P.S - 1 - Maresca w Interze ? Zaczyna się :]

P.S - 2 - C. Zanetti "Hammer" - Jednak nie odejdzie do Juve ? Prosces i skandal go odstraszył .. nie tylko jego :roll:

P.S. 3 - Jeszcze się okaze że piłkarze Juve też dostawiali prezenty .... cisza prasowa. :P

Wróć do „Wracając Do Meritum”