Żniwiarze Umysłów-HUNTER- pisze:Dzis La Gazzetta dello Sport wymienia 9 zespołow ktore prokuratura w Napoli prowadzi dochodzenie sa to: Juve, Fiorentina, Lazio, Udinese, Messina, Siena, Arezzo, Crotone i Avellino - Co ciekawe nie ma ty tych dwoch klubow z Lombardi ktore wczoraj podał Tuttosport i Il Giornal
Nie wiem - popraw mnie Hunter jak sie myle. Ale to dwa najwieksze Włoskie dzienniki zaczeły temat [La Gazzatta - Corrierra ]- w sprawie procesu Moggiego - Gea - rozmów telefonicznych ?
Bo wiesz wczoraj Tuttosport - napisał swoje ale jak pisałem były też informacje że to normalne zagrywka Juve by odwrócić uwage tylko od Juventusu. By prasa się skupiła tez na innych klubach. Typowa zmyła. A mi. dla tego nie podali nazwy klubów po imieniu "z Lombardi" bo te kluby mogły by ich zniszczyć
Sam widzisz co pisza teraz o tym zamieszaniu i nie ma juz dwóch klubów z Lombardi
Edit - Hunter ładnie Juve straciło na giełdzie
P.S - 1 - Maresca w Interze ? Zaczyna się
P.S - 2 - C. Zanetti "Hammer" - Jednak nie odejdzie do Juve ? Prosces i skandal go odstraszył .. nie tylko jego
P.S. 3 - Jeszcze się okaze że piłkarze Juve też dostawiali prezenty .... cisza prasowa.