Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 682
Kibicuję: Manchester United

Post autor: Bassu » 11 maja 2006, 15:28

Widać że trener Janas robi dużą roszadę przed MŚ. Oznacza to że zawodnicy pogubili gdzieś formę ( Smolarek nie strzela ostatnio nota poniżej krytyki, Frankowski to samo) Na pocieszenie jest Żuraw ale on sam meczu nie wygra. Moim skromnym zdaniem na pozycje 2 napastnika dałbym Saganowskiego. Odizolował się od Polski, grając w Portugali ale strzelając gole i grając skuteczny futbol. Do tego na zmienników dałbym Sosina z Frankiem ( co prawda nie strzela ale wierze że odzyska forme). Rasiak dla mnie nie ma racji bytu w reprezentacji na ale to jest moje zdanie. W pomocy jest nawet ok, środek opanuje Szymkowiak i będzie napędzał zespool do grania a z nim troche bardziej cofnięty i wypychający go do przodu Sobolewski. Co do skrzydeł to wiadomo że na prawym Smolarek a na lewym...Krzynówek czy Kosowki? Nie wiem...ale obecnie wole Krzynówka bo Kosowki męczy sie i pod koniec meczu nie daje rady, nie oznacza to jednak że Krzynówek jest lepszy ale jakoś bardziej widze go na lewej stronie. O ile pomoc i atak da sie ustawić to obrona wg mnie będzie piętą achillesową naszego zespołu. Bąk i Jop to pewniacy a co do reszty to nie wiem...no może jeszcze Baszczyński. W bramce 100% miejsca dla Boruca. Drugi bramkarz Kuszczak a Fabiańskiego wziąść żeby chłopak doświadczenia nabrał. Co do innych zawodników to sie nie wypowiadam bo mało o nich wiem;] reszte widze tak jak napisałem ale mówie, to jest tylko moja opcja a wiadomo że inni mogą mieć odmienne zdania;) Pozdro

Wróć do „Polska”