Tak wiem. Teraz się dopiero zorientowałem, że napisałem nie to o co mi do końca chodziło. Nie napisałem, że kłamią, tylko o gratisie, który źle ubrałem w słowa. Masz rację, że się do tego przyczepiłeś.Łukasz[ACM] pisze:Nie skłamali
Niby tak. Degradacja Milanu była jednak dosyć dawno i futbol nie odgrywał takiej roli, przede wszystkim w pieniądzach. Juventus daje spore dochody także federacji. Jeśli nie będą mieli wyjścia to degradacja jest możliwa.Łukasz[ACM] pisze:Dzięki za taką wizytówke...
Poprzez oszustwa tak. W tym sezonie jednak niczego nie wychwycili. Jeśli Juve zostanie udowodniona wina za zeszły sezon to kara musi być. Ten rok wydaje się być czysty, więc pewnie aż takiej kary nie będzie. Mogą wydać jakiś wyrok, który będzie niestety tylko ostrzeżeniem, czyli odebranie punktów lub wysoka grzywna. Niestety pewnie z Juventusem obejdą się inaczej niż miałoby to miejsce z jakąś słabą drużyną. Mówi się jednak, że kilku piłkarzy również może mieć z tym coś wspólnego, a to zmienia postać rzeczy.Łukasz[ACM] pisze:Osłabienie tez to nie będzie bo poprzez oszustwa ligi się nie wzmacnia a traci przedewszystkim na szacunku a potem na wartości.