Squadra Azzurra - Reprezentacja Włoch

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement
Reputacja: 0

Post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 11 maja 2006, 22:33

co to za lista? przeciez to sa piłkarze ktorzy byli na zgrupowaniu niedawno a brak piłkarzy Romy wynikało z tego iz graja w finale Coppa Italia dlatego ich nie chciał przemeczac Lippi
Alkoholiko pisze:Lippi mnie trosze zaszokował tą kadrą! Brak De Rossiego, Tottiego, Perrotty, Abbiatiego, Diany, Materazziego, Chielliniego, Cassano czy chociażby walczaka Brocchiego mnie dziwi - na serio...
Cassano kiepsko gra w Realu o ile wogole gra,Diana zatracił forme z poczatku sezonu gra piach, Chiellini :lol: wybacz ale Grosso czy Zambrotta na lewej stronie lepiej sobie radza
Alkoholiko pisze:szkoda mi ich bo niektórzy na serio w tym sezonie prezentują wysoką klase! Dziwi mnie zać obecność Semioliego, Esposito czy Liveraniego którzy na serio nic ciekawego w tym sezonie nie pokazali!
Akurat ja sie nie dziwie Semioli swietnie gra na prawym skrzydle w Chievo on ma najwiecej asyst w tym sezonie, Esposito po zmianie trenera w Cagliary gra coraz lepiej a Liverani rowniez nie gra najgorzej zapewne jednak De Rossi wskoczy w jego miejsce :)

Wróć do „Włochy”