Operacja "Czyste ręce" ...

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post autor: Łukasz_ » 12 maja 2006, 11:07

Gdy ponad tydzień temu wyszły na jaw pierwsze informacje oczerniające Moggiego i Juve większość nie wierzyła że to prawda bądź uważała że " jak zawsze przejdzie bokiem ". Moim pierwszym odczuciem był niesmak i jeszcze nie wiedziałem dokładnie co myśleć ale byłem pewien jednego, że Juve śmierdzi i to bardzo. Po ujawnieniu kolejnych faktów wiedziałem już że sprawa jest bardzo poważna i pod wpływem emocji liczyłem na degradacje Juventusu :]. Gdy sprawa się troszke wyciszyła i ostygłem z emocji w degradacje Juve nie wierzyłem ale spodziewałem się odebrania mistrzostw. Wczoraj znów gazety dostarczyły nam informacji które trafiły do mnie dość mocno. Byłem zły i miałem ochote pojechać na całej lini po Juve i całej ekipie bo im się to należy :!: Teraz jestem pewien że te zakały zostaną zdegradowane i zostaną im odebrane tytuły :!: Niech gniją w Serie B bo tam ich miejsce. Mam nadzieje ze długo ich nie zobacze. Nie należym im się anie odrobina mojego szacunku. Jeżeli nie spotka ich poważna kara to uznam że nie ma sprawiedliwości bo Milan wylądował w Serie B za nieco mniejsze grzeszki :roll: Piłkarze którzy brali w łapie również powinni odpowiedzieć przed sądem o branie łapówy a za to można trafić za kratki.

FORZA czytste CALCIO :!: Razem można sie pozbyć całego syfu.

Wróć do „Wracając Do Meritum”