Wszystko o Pro Evolution Soccer

Awatar użytkownika
meecik_mks
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: meecik_mks » 12 maja 2006, 15:08

Dombroś pisze:Ja gram na PS2 więc nie mam takich problemów
A jeśli ktoś ma PRO i gra przez neta to chwalcie się w której dywizji jesteście
Ja jestem w Divison 3A i walcze o 2 division ale jeszcze sobie pogramz anim tam dojde
Mnie osobiście denerwóje róznića miedzy grą przez beta a "zwykłą" grą.. ak sie gra przez neta to zawodnicy jakoś inaczej przyjmuja piłkę...Dziwnie strzelają i trzeba mieć ogólnie fuksa
Czsami strasznie sie gra tnie bo jes róznica między prędkościami neta....

Ja też gram na PS2, ale nie mam kabelka do gry przez neta... a z miłą checia bym sobie pograł...

Jak tam wam idzie panowie, ja już kolejny chyba 5 sezon gram Celticiem... w 4 sezonie wygrałem wszystko, zdobyłem wszystkie nagrody (i w LM i w Pucharze...) większosć zebrął Tuncay, który w koncówce sezonu zaczoł grać słabo i poszedł na wymiane, z Rooneyem (początek słaby, ale teraz sie rozkrecił... m.in 4 bramy w LM przeciwko Betisowi...) W Lidze tylko 2 remisy i reszta wygranych... Teraz mam 1 remis, 1 porażka i reszta wygrane...

Sprowadziłem sobie kilku nowych zawodników... Kasy mam sporo... jak zaczynałem, sezon to miałem już ponad 40 tys... (płaca ponad 20...) i w przerwie, sciagnołem sobie kilku zawodników... m.in Adriano (narazie gra fatalnie..) Rooneya, Yamada, Coloccini (za Ferdinanda), Nasri i to chyba wszystko... Skład jest bardzo dobry, na środku wymiata Fabregas z Masherano, na skrzydłach McGeady i Wallace (są u mnie od początku...) do tego silna obrona... :)

Ogolnie składzik jest miodny... :)

Wróć do „Hyde Park”