W ostatnich meczach również udowodnił, że jednak należy mu się miejsce w pierwszym składzie. Dudek również miał wpadki i to o wiele gorsze, więc wpadki Boruca to dla mnie żaden argument.Martin Pellegrino pisze:Boruc miał bardzo dobry początek w Celticu. Szybko wygryzł Marshalla i stał się pierwszym bramkarzem mistrza Szkocji. Jednakże pewność siebie jaką zyskał spowodowała u niego samozadowolenie i brak ambicji, aby grać na najwyższym poziomie (bo stać go na to).
Jak dla mnie Kowalewskiemu najbardziej się należy pozycja 3 bramkarza. Gra na wysokim poziomie we wcale nie takiej słabej lidze rosyjskiej.Martin Pellegrino pisze:Kowalewski został wybrany za najlepszego bramkarza w lidze rosyjskiej. Dostał (nie wiem czy od klubu czy od władz ligi) w nagrodę Hummera (rosjanie i ich pieniądze - możnaby książkę napisać ). Nie wiem czy jest to prawdą, ale słyszałem, że został wybrany na drugim miejscu (po Fernando Cavenaghim) za najlepszego zawodnika całej ligi.
Chyba za dużo Faktu czytaszMartin Pellegrino pisze:Nawet ponoć Romek chciał go do Chelsea ściągnąć
Martin Pellegrino pisze:Kuszczak - jako no1, Kowalewski i Fabiański na ławce.
Dokładnie i w pełni zgadzam się z tymi słowami.Martinho pisze:Zawodnicy jada na mundial zeby reprezentowac najlepiej jak potrafia nasz kraj a nie po to zeby sobie mecze na zywo poogladac...
A skąd taka pewność, że Niedzielan będzie kontuzjowany? Ja już wolę Niedzielana który jest podatny na kontuzje, niż Rasiaka który gra tak, jak ja mając kontuzjęMartinho pisze:A ja juz wole drewnianego Rasiaka od kontuzjowanego Niedzielana