Górnik Zabrze (zbiorczy)

Awatar użytkownika
RzuR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post autor: RzuR » 12 maja 2006, 21:35

hmm czy ty widziales mecze w wykonaniu Legii
nie mam w zwyczaju pisac o rzeczach o ktorych nie mam pojecia... a Ty?
poza tym w Zabrzu, gdzie trzeba przyznac szczescie bylo przy Legii
jesli masz na mysli sytuacje "poprzeczkowa"-zgadzam sie..przede wszystkim jednak byl przy Legii Fabianski,ktory-musze stwierdzic to obiektywnie,jest w tej chwili najlepszym graczem na tej pozycji w Polsce..to on zapewnil ze Legia dokonala "swietokradztwa"na naszym terenie,ale trzeba przyznac ze gdyby Seweryn dopiął ten strzał w poprzeczkę nie miał by nic do powiedzenia...Legia zagrała ten mecz słabo,oddała ledwie 2(!!)celne strzały na bramkę \G/ i zamurowała,głównie ciałem Quattary dostep do wlasnej bramki. mozliwosci destrukcyjne wojskowych wystarczały az nadto na-co by nie było,jedną z najslabszych formacji ofensywnych w Polsce...jednak w ataku-nawet na tle Górnika,Legia wypada blado...zapewniam-w el. LM Quattara czy Choto nie bedą wywoływac takich emocji wsrod napastnikow jak w naszej bidnej Ekstraklasie
ja mam nadzieje ze spotkacie sie z Piastem
ja rowniez mam nadzieje na takie spotkanie,ale jeszcze nie za rok;)i w gronie I-ligowcow:)
a tak na zakonczzenie...
czyli Sosnica badz Labedy Cool
majac wpisane"okolice GLIWIC" w podpisie..bylbym nieco ostrozniejszy w szukaniu zaczepek w ten sposob...

Wróć do „Polska”