Juventus cz.2 (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 13 maja 2006, 1:59

Tomusmc pisze:Okazało się, że Milan też jest zamieszany i Zaza zaczął się plątać w swoich zdanicach, ale mi nie o to chodzi bo to jest zbyt dziecinne.

Ale widzisz Tomus jak Ty potrawisz być słaby :?

Nie wiem co chciałeś tym mi przekazać. Bo nadal uważam tak jak napisałem wcześniej. Winni będa skazani. Bo wstyd Włocha przed całym swietem. Przeciesz im grozi nawet wykluczenie z MŚ :shock: Tym bardzie po informacjach o Buffonie. Szkoda że Ty tak naprawde nie wiesz co piszesz. Człowieku jeśli zapadna surowe kary to tylko i wyłacznie beda sie tyczyc Juventusu. Zrozum to że Milan Viola czy Lazio sa w tym momencie włączne do śledztwa mi. dla tego że Moggi przez swoj telefon uzywał tych nazw. Przeciesz lista tych spotkań może sie nawet w 10% nie potwierdzić i obojetnie czy chodzi o listy Lazio czy Milanu. A inna sprawa jest z Juve.

Zabrzmiało to tak jak byś chciał nam przekzać "Milan nie lepszy" - ale musze Cie zmartwić bo lepszy jednak lepszy i to w pozytywnym tego słowa znaczeniu - Galliani prezydent Lega Calcio - nie sądzisz że jak by cos na niego mieli juz by rządali jego glowy ? Przeciesz prokuratura nie prowadzi sledztwa w sprawie Milanu czy Violi :!: Tylko w sprawie Juve a kwestie innych klubów to już efekt domina [chyba że lucek konfident ?]

W tym momencie nie postwiono Milanowi zarzutów fałszowanie papierow "na górze". Nie mają rozmów z sędziam. Nie prześwietlają każdego transferu Rossonerich - Lippi nie był trenerem Milanu a Buffon był tylko [na szczeście] łaczony w Milanem.

Ja wiem chłopie że dla Ciebie lepszym jest rozwiazaniem fakt ze jak Juve jest na dnie to dobrze by wróg też był. Ale tu Cie rozczaruje bo sie mylisz. Proces w sprawie Juve przyniesie jeszcze z 10 sensacji i szokujacych informacji ale pamietaj chłopie że w ten proces przede wszystkim jest zamieszane Juve :!: I czy Ci sie to podoba czy nie tylko Juventus czeka tak naprawde kara w razie 100% winni. Bo inne kluby w tym momencie są na drugim planie.

Z Juventusu odchodzi triada po 12 latach - przynosząć wstyd klubowi kibicą i całemu Calcio - a Ty piszesz i próbujesz powiązać Milan i jakiegoś kolesie który tak naprawde jest pionkiem w tej grze

Pozdrawiam i prosze Cie zmien troche ton wypowiedz. Bo wczoraj gdy nie było tej informacji aktywnośc fanów Juve spadła drastycznie - a teraz wiekszośc z nich kieruje sie tytułami w news

Wróć do „Włochy”