Tomusmc pisze:Okazało się, że Milan też jest zamieszany i Zaza zaczął się plątać w swoich zdanicach, ale mi nie o to chodzi bo to jest zbyt dziecinne.
Ale widzisz Tomus jak Ty potrawisz być słaby
Nie wiem co chciałeś tym mi przekazać. Bo nadal uważam tak jak napisałem wcześniej. Winni będa skazani. Bo wstyd Włocha przed całym swietem. Przeciesz im grozi nawet wykluczenie z MŚ
Zabrzmiało to tak jak byś chciał nam przekzać "Milan nie lepszy" - ale musze Cie zmartwić bo lepszy jednak lepszy i to w pozytywnym tego słowa znaczeniu - Galliani prezydent Lega Calcio - nie sądzisz że jak by cos na niego mieli juz by rządali jego glowy ? Przeciesz prokuratura nie prowadzi sledztwa w sprawie Milanu czy Violi
W tym momencie nie postwiono Milanowi zarzutów fałszowanie papierow "na górze". Nie mają rozmów z sędziam. Nie prześwietlają każdego transferu Rossonerich - Lippi nie był trenerem Milanu a Buffon był tylko [na szczeście] łaczony w Milanem.
Ja wiem chłopie że dla Ciebie lepszym jest rozwiazaniem fakt ze jak Juve jest na dnie to dobrze by wróg też był. Ale tu Cie rozczaruje bo sie mylisz. Proces w sprawie Juve przyniesie jeszcze z 10 sensacji i szokujacych informacji ale pamietaj chłopie że w ten proces przede wszystkim jest zamieszane Juve
Z Juventusu odchodzi triada po 12 latach - przynosząć wstyd klubowi kibicą i całemu Calcio - a Ty piszesz i próbujesz powiązać Milan i jakiegoś kolesie który tak naprawde jest pionkiem w tej grze
Pozdrawiam i prosze Cie zmien troche ton wypowiedz. Bo wczoraj gdy nie było tej informacji aktywnośc fanów Juve spadła drastycznie - a teraz wiekszośc z nich kieruje sie tytułami w news