Juventus cz.2 (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post autor: Juras_InterFan » 13 maja 2006, 9:44

bagg pisze:Ja szczerze powiedziawszy mam w gdzies to czy Milan jest w to zamieszany. Nie uznaje zasady 'jesli idziemy na dno pociagnijmy jak najwiecej osob za soba'. Troche dziecinnie. Martwie sie tylko o Wielki Juventus. To sie tylko liczy. Czy jesli okaze sie, ze Milan jest w to w rownie wielkim stopniu zaieszany(w co watpie) bedzie dla mnie jakas osloda? Nie wiem, ale jesli tak to raczej marna. Bo nie zycze im jakos zle. O ile sa za nami w tabeli wcale mi nie przeszkadzaja. Moze tylko posty Milanistow nabralyby nowych kolorow. Ale co mi po tym?
Powiem szczerze - ucieszył bym się jak Juventus został by zdegradowany - bo co to za kara - ukaranie Moggiego, Giraudo i Battegi ?
Żadna - coś jak ukaranie Agricoli - lekarz jest winien - mam nadzieje ze tym razem nie wyślizną sie - bo jednak ustawianie tak wielu wyników , te bramki w ostatnich minutach - niestety - ale Juve czyli klub musi za to odpokutować - żadna kara 10 tysięcy Euro czy coś smiesznego w tym stylu nie pomoze - ale mysle ze po powrocie ewentualnym z Serie B - bo jesli by was zrzucili to raczej tylko tam - na pewno awansowalibyscie w ciągu roku - wrocilibyscie silniejszy - bo juz z normalnym zarządem - jak wiadomo - Juve ma wielu fanów - tak ze tych bogatych - wiec moze w koncu z powrotem klub by trafil w rządy ludzi prawych ?
No i teraz na dokładkę - wiele razy smiejecie się z Morattiego - ale moim zdaniem to czlowiek to postawienia na wzór - moze za mocno nieraz emocjami sie kieruje a nie rozumem - ale wierze głeboko - ze on zawsze uczciwie rządził naszym Interem - z taką kasą jaką ma też mogł wynając cwaniaków w tylu Moggiego to rozgrywek przy zielonym stoliku :/

Tak wiec pozdrowienia dla kibiców Juve którzy są z klubem na dobre i na złe - na pewno dla was to ciezkie chwile - ale cóż .....
Za grzechy trzeba beknąć - i mam nadzieje ze Moggi nie ma znajomości także w prokuraturze :)

Wróć do „Włochy”