Operacja "Czyste ręce" ...

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3328

Post autor: Chlopaczek » 13 maja 2006, 9:48

Wczoraj padl cien podejrzen na Milan ale dzisiaj juz sprawa jest powazna.

Ciagle nie wiem kto to jest ten Meani jednak widze ze nie ma to zadnego znaczenia.Byl tylko pionkiem co mozna wywnioskowac po zdaniu ze Galliani strasznie sie wkurzyl i chce inteligentnych ludzi nastepnym razem.

Milan klub profesjonalny tam wszyscy wiedza co sie dzieje nie tak jak w niektorych innych druzynach :?

Zartowalem nieraz z kolegami jak to jest ze mamy tak wysoko postawionych ludzi w Lega Calcio a oni nic nie kreca i jestesmy oszukiwani.Ale jednak "nie zwiedli mnie" brawo.

Z fragmentow dotyczacych pierwszego i trzeciego meczu malo wynika.Drugi za to nadrabia i pograza jeszcze bardziej Giraudo.
Tylko ze tu nie chodzi kto bardziej a kto mniej winny.Dla mnie w takiej sytuacji nie ma to wiekszego znaczenia.Kara powinna byc surowa nie tylko dla Starej Damy.Wloskie sady musza w koncu pokazac ze cos robia.

Jestem zniesmaczony bo moze sie okazac iz dzialacze Milanu nie wyciagneli zadnej nauki z Tottonero. Co z tego ze ich wtedy nie bylo w klubie przyszli pare lat pozniej? Prawdziwie madry czlowiek uczy sie na cudzych bledach a nie popelnia je kolejny raz sam i dopiero sie wtedy uczy (albo i nie).

Trzeba dzialac i to szybko.Oczyscic Calcio.Nie wyobrazam sobie degradacji Starej Damy razem z Milanem.Jeszcze do tego moze Viola i Lazio bo o nich tez mowa? Az tak surowych krokow nie bedzie ale do diaska kogos musza za to usadzic.Przegrywaja organizacje Euro a honor ligi i szacunek u kibicow juz przegrali.

Jestem kibicem mam prawo wydawac wyroki.Bo ja moge sie pomylic.Wazne zeby sady sie nie pomylily.

Nic tylko siasc i plakac.

Szewa zostan :!:

Forza Milan.

Wróć do „Wracając Do Meritum”