Ciagle nie wiem kto to jest ten Meani jednak widze ze nie ma to zadnego znaczenia.Byl tylko pionkiem co mozna wywnioskowac po zdaniu ze Galliani strasznie sie wkurzyl i chce inteligentnych ludzi nastepnym razem.
Milan klub profesjonalny tam wszyscy wiedza co sie dzieje nie tak jak w niektorych innych druzynach
Zartowalem nieraz z kolegami jak to jest ze mamy tak wysoko postawionych ludzi w Lega Calcio a oni nic nie kreca i jestesmy oszukiwani.Ale jednak "nie zwiedli mnie" brawo.
Z fragmentow dotyczacych pierwszego i trzeciego meczu malo wynika.Drugi za to nadrabia i pograza jeszcze bardziej Giraudo.
Tylko ze tu nie chodzi kto bardziej a kto mniej winny.Dla mnie w takiej sytuacji nie ma to wiekszego znaczenia.Kara powinna byc surowa nie tylko dla Starej Damy.Wloskie sady musza w koncu pokazac ze cos robia.
Jestem zniesmaczony bo moze sie okazac iz dzialacze Milanu nie wyciagneli zadnej nauki z Tottonero. Co z tego ze ich wtedy nie bylo w klubie przyszli pare lat pozniej? Prawdziwie madry czlowiek uczy sie na cudzych bledach a nie popelnia je kolejny raz sam i dopiero sie wtedy uczy (albo i nie).
Trzeba dzialac i to szybko.Oczyscic Calcio.Nie wyobrazam sobie degradacji Starej Damy razem z Milanem.Jeszcze do tego moze Viola i Lazio bo o nich tez mowa? Az tak surowych krokow nie bedzie ale do diaska kogos musza za to usadzic.Przegrywaja organizacje Euro a honor ligi i szacunek u kibicow juz przegrali.
Jestem kibicem mam prawo wydawac wyroki.Bo ja moge sie pomylic.Wazne zeby sady sie nie pomylily.
Nic tylko siasc i plakac.
Szewa zostan
Forza Milan.