Domek nr 10 (temat luźny)

Awatar użytkownika
czubatka
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1623
Kibicuję: ManU za Sheringhama xD

Domek nr 10 (temat luźny)

Post autor: czubatka » wczoraj, 11:58

Żeby nie śmiecić w technicznym, pozwolę sobie tu wrzucić małe sprostowanie, co do poniższego posta:
viewtopic.php?p=2036238#p2036238
Chłop przecież nie ma zielonego pojecia o piłce, widziałeś kiedyś jego wypowiedź o futbolu? Typowy zakompleksiony informatyk
Ogólnie właśnie tego typu komentarze skasowałem.
usuwa niewygodne posty, mam dziesiątki screenshotów
Tak, usunąłem łącznie jakieś 3-4 posty w dziale technicznym bo albo były nie na temat, albo obraźliwe albo były kombinacją powyższych.
byłoby miło, gdyby inni mogli zobaczyć, że zatrudniony informatyk nie ma pojęcia o piłce, pewnie myślał że poniedziałek to spokojny dzień dla forum
Sek w tym, że nie jestem tutaj zatrudniony i to co tutaj działam - np gdy macie jakiś problem z działaniem forum albo dodaję wrzucanie obrazków - robię w swoim wolnym czasie. Akurat wynikła dość nagle sprawa migracji na lepszy serwer - zagadałem do petru i sprawy potoczyły się szybko. Był problem z bazą danych i php, których nie przewidziałem, stąd zrobiła się obsuwa.

Ogólnie chciałem się z wami podzielić, że męczą mnie te docinki i nie jest to dla mnie komfortowa sytuacja, że muszę się z tego tłumaczyć. Do tej pory to zlewałem ale w końcu przyszła i taka smutna dla mnie konstatacja.

:witam:

Wróć do „Hyde Park”