Juventus cz.2 (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 13 maja 2006, 11:40

Bagg ale jak sam widzisz dla innych to może być osłoda ..

Słuchaj fanie Calcio za "10" - Tomusmc nie mam ochoty bawić się w cytaty słowo po słowie jak typowa melepety :P Wiec tak:

Jeśli byś naprawe był w temacie i miał choc troche wiedzy to byś nie udawał takiego ... Juventus jest w tym momencie na tapecie. Śledztwo w którym pojwaiają się wontki Violi Lazio czy Milanu nie dotyczy tych klubów tylko ustawiania wyników za którymi stoi Juventus :!: Działaczy sędziów z zespołu Juve czy nawet pikarzy :!: Rozumiesz koleś ? czy na JP nie piszą ? :lol:

Trida ciao - po 12 latach, teraz jak by zabrać oskarzenia to chyba z 5 jakich mocnych nad nimi wisi. W tym momencie prokuratura bada wszystko co dotyczy Juve. A że w dowodach przeciwko temu klubikowi jest też wontek Lazio Milanu i Violi - bo trudno by nie było. Skoro Moggi przez telefon rozmawiał pewnie z calym swiatem. A to jest tak naprawde pikuś :] Zreszta dziwne że w Juve odeszedł cały zarząd, postawiono im zarzuty - pojawiając się tam nazwiska braci Della Valle czyli właścicieli Violi, prezydenta Lazio Lotito i człowieka który odpowiada prawnie za kontakt z sędziami ze strony Milanu :]

Takie twoje myślanie obnaża coraz wieksza ilosć fanów. Bo twój post zabrzmiał jak: "O jak dobrze nie tylko my - uff" I robisz wrażenie człowieka który tak naprawde nie potrafi tego poukładać i oddzielić - zauważyłem że wcześniej kolejka ligowe Calcio to też dla Ciebie był problem. A teraz to juz całkiem. Wwynioskowałem w Twojego postu że idziesz tokiem myślanie jak Juventus zapłaci kare to i pewnie wszyscy. W taki razie ja proponuje zakład - Kto wyjdzie "zdrowy" ?:] rozmawiamy o pieniądzach rzecz jasna - czekan na sumie - Buffon mógł stawiać My nie możemy :>?

W tym momencie dla fanów Juve żadnym pocieszeniem nie powinnien być fakt że w tej sprawie pojawia sie coraz wiecej klubów - i jeszcze sie pojawi :!: Dla tego że to jest cały czas gra do waszej bramki :!: a jeśli masz taki problem by nawet to zrozumieć to ja nie wiem co Ci poradzić :? Najlepiej zmień lige na Cypryjaską bo tam też będzie miał sukcesy na arenie krajowej :lol:

Winni zapłacą i mam ogromną nadzieje że jeszcze przed nastepnym sezonem :!: Napisałe wcześniej teraz scudetto lata mi koło :wink: bo Juventus przegrał je z pierwsza kolejką. Ale pisząc "scudetto" i oficjalne stanowisko widać co Cie boli ... ciekawe czy piłkarzy też ?

Jak masz zamiar odpisać to prosze Cie napisz jakie są fakty :) Bo może ta rozmowa nie ma sensu skoro ty tak błądzisz ? I napisz czy wchodzisz w zakład.

P.S Akcje Juve spadły wczoraj blisko 14%.....

Wróć do „Włochy”