Słuchaj fanie Calcio za "10" - Tomusmc nie mam ochoty bawić się w cytaty słowo po słowie jak typowa melepety
Jeśli byś naprawe był w temacie i miał choc troche wiedzy to byś nie udawał takiego ... Juventus jest w tym momencie na tapecie. Śledztwo w którym pojwaiają się wontki Violi Lazio czy Milanu nie dotyczy tych klubów tylko ustawiania wyników za którymi stoi Juventus
Trida ciao - po 12 latach, teraz jak by zabrać oskarzenia to chyba z 5 jakich mocnych nad nimi wisi. W tym momencie prokuratura bada wszystko co dotyczy Juve. A że w dowodach przeciwko temu klubikowi jest też wontek Lazio Milanu i Violi - bo trudno by nie było. Skoro Moggi przez telefon rozmawiał pewnie z calym swiatem. A to jest tak naprawde pikuś
Takie twoje myślanie obnaża coraz wieksza ilosć fanów. Bo twój post zabrzmiał jak: "O jak dobrze nie tylko my - uff" I robisz wrażenie człowieka który tak naprawde nie potrafi tego poukładać i oddzielić - zauważyłem że wcześniej kolejka ligowe Calcio to też dla Ciebie był problem. A teraz to juz całkiem. Wwynioskowałem w Twojego postu że idziesz tokiem myślanie jak Juventus zapłaci kare to i pewnie wszyscy. W taki razie ja proponuje zakład - Kto wyjdzie "zdrowy" ?:] rozmawiamy o pieniądzach rzecz jasna - czekan na sumie - Buffon mógł stawiać My nie możemy
W tym momencie dla fanów Juve żadnym pocieszeniem nie powinnien być fakt że w tej sprawie pojawia sie coraz wiecej klubów - i jeszcze sie pojawi
Winni zapłacą i mam ogromną nadzieje że jeszcze przed nastepnym sezonem
Jak masz zamiar odpisać to prosze Cie napisz jakie są fakty
P.S Akcje Juve spadły wczoraj blisko 14%.....