Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post autor: Sero » 13 maja 2006, 13:56

Babel pisze:dorzuciłbym jeszcze Materazziego. Najbardziej wyróżnial się w międzynarodowym towarzystwie tym że jest Włochem, bezmyślnymi faulami i zagraniami.

W zasadzie to racja. Ale taki jego styl, zawsze był "rzeźnikiem" i wcześniej nikomu to nie przeszkadzało. Choć lata lecą i to już nie jest ten sam Matrix. Gdyby udało sprowadzić się Bonere :smoke:
Juras_InterFan pisze:mamy młodego Burdisso

Jakoś mnie ten młody Burdisso nie przekonuje. Najpierw grał na lewej stronie i nie był to udany okres. Później grywał już wszędzie w środku na prawej i na lewej stronie i znów nie było przebłysku. Ostatnio grał wręcz fatalnie i jest chyba najgorszym graczem ostatnich tygodni. No, ale zobaczymy bo jeśli zostanie Mancini to wydaje mi się że zostanie także Nicolas.

Juras
Liverani jest już po testach we Violi i szanse na jego ściągniecie są zerowe. Jednak gdy widziałem go w akcji to grał naprawde dobrze i mógłby przyjść za Hamera ... który jednak zastanawia się nad przejsciem do Juve :) Hehe jeszcze niedawno wszędzie wygłaszał, że będzie grał u boku swojego ulubionego trenera Capello aż tu nagle afera wszystko zakurzyła. Być może spotkają się u nas :roll: Ale lepiej nie

Wróć do „Włochy”