AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 13 maja 2006, 15:10

BartekTS ale tam jest opisana jak by najbardzie pesymistyczna wersja wydarzeń dla fanów zainteresowanych klubów. Także wykluczenie z Pucharów to max kara dla Milanu :? i wtedy sytuacja w tabli i przewaga nad Romą czy Chievo [jeśli Viole też siegnie kara] nie ma znacznie.

Jeśli zapadnie wyrok to bedą grali w serie A ale bez LM :? wersja pesymistyczna. Ale jak napisałem na stronie głównej - człowiek którego wymieniają przez prokurature jest - judaszem. Bo kontaktował się z Moggim i ustawił mecze przecisz .. Milanowi :!: To wynika z rozmów opublikowanych w La Gazzatte. Pracował w Milanie ale działał na dwa fornty ... Także to nie jest tak źle - Bo nie wierze w to że teraz postawią zarzuty. Bym bardzie że Gallaini o niczym nie wiedział i nie ma na niego "telefonów" a sam Gallaini nadal pełni funkcje prezydenta Lega Calcio chocc może powinien sam odejśc bo przez ten stołek czesto nie może powiedzieć co myśli - i musi milczeć choc pewnie by powiedział wiele ...

Prawnik Cantamessa: ”Od wielu lat zajmuję się prawem sportowym. Mogę tylko powiedzieć, że zarzuty postawione Milanowi przez Prokuraturę z Neapolu są wzięte z księżyca. Milan w tej sprawie występuje tylko w jednej roli – ofiary

Rui Costa ? czytałem :) Przychodził do Violi w 94' a potem Milan go kupił za blisko 40 milionów gdy Viola miała swoje problemy.... Coś mi mówi że odejdzie - tym bardzie że już temat jest od roku - ale to nic w porównaniu z transferzem Shevy...

Pozdro odezwe się potem do Ciebie podagamy o Calciomani :!: teraz nie moge wybacz :wink:

P.S. - Gdzie widziałeś ta wypowiedz Gallianiego o Shevchence :?:
Ostatnio zmieniony 13 maja 2006, 15:32 przez Zaza, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Włochy”