Ogólna dyskusja o polityce cz.2

Awatar użytkownika
Mr.Chris
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 2112
Kibicuję: Manchester United

Ogólna dyskusja o polityce cz.2

Post autor: Mr.Chris » 08 lut 2026, 13:23

maciek_88 pisze:
08 lut 2026, 13:02
Mieszkam w Opolu od 2,5 roku. Przez ten czas kojarzę jedną sytuację (w innej części miasta), gdzie była bakteria coli - to była jakaś końcówka 2013 roku.
Wiesz, to jest tak, że jak raz na 20 lat coś pierdolnie, to znaczy, że to miejsce jest [ch**]. Są ludzie co tak mają, że jedna sytuacja potrafi zabarwić wszystko na czarno, ale najgorsze jest to, że później jednego takiego argumentu używają do końca życia, próbując dane miejsce oczernić.
Zygmunt-1 pisze:
08 lut 2026, 13:08
Mi zwyczajnie woda z kranu nie smakuje. Można ją sobie przefiltrować czy zrobić co tam się uważa, ale ja nie mogę się nią napić. I dla mnie to jest kluczowe.
cloner pisze:
08 lut 2026, 13:12
I jak wyżej, prosto z kranu mi nie smakuje.
Ja się jeszcze w Polsce nie spotkałem z kranówką, która by mi nie smakowała :D oczywiście kranówka nie że dosłownie podstawiam szklankę pod kran i z niej piję, ale najpierw gotuję. Jedyna woda z kranu, która mi zupełnie nie smakowała, była w Reykjaviku. Jebała po prostu zgniłym jajem ze względu na duże ilości siarki w ekosystemie. Ale przez tydzień przeżyłem, a po kilku dniach organizm się zaczął przyzwyczajać i nie było tego aż tak czuć.

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”