Primera Division (La Liga)

Awatar użytkownika
Tennessee
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 611

Primera Division (La Liga)

Post autor: Tennessee » 09 lut 2026, 13:45

Racing de Santander to mój top w Hiszpanii, więc coś tam obserwuje, a można oglądać LaLiga2 w eleven i już raz trafiłem mecz Verdiblancos.

Dla mnie aktualnie stawka wygląda przyjemnie, bo jeszcze Deportivo de La Coruña i Málaga CF znajdują się w czołówce. Więc cały trójka jest zamieszana w walkę o awans. W Dépor dwóch interesujących graczy do sprawdzenia, David Mella i Yeremay Hernández prezentują ciekawy poziom, ale za mała dawka obejrzanych spotkań żeby jakoś ocenić.

CD Castellón faktycznie duże zaskoczenie, no i jeszcze ten Pablo Hernandez na trenerce, były piłkarz ekipy z Leeds, ciekawie, nie wiedziałem wcześniej, że ogarnia trenerke. W składzie kojarzę chociażby tego z Australii, Awer Mabil, trochę pograł w europie. Do Castellón trafiał swego czasu Polski piłkarz Michał Willmann, jednak nie łapie się do składu.

Niestety bardzo słabo wypada Real Valladolid, tam gruby Ronaldo już chyba się wycofał, wyniki jednak są marne, oby nie skończyło się najgorszym. Tak jak Real Zaragoza gdzie nóż mają na gardle od dłuższego czasu, też byłoby szkoda.

Wróć do „Hiszpania”