Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
stan_mic
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post autor: stan_mic » 14 maja 2006, 1:16

yazid^ pisze:50 mln Shocked Roman, bierz go, proszę! To byłaby jedna z lepszych wiadomości w ostatnim czasie - ale jakoś w to nie wierzę Sad W sumie dobre i 50 milionów, a pomyśleć, że jeszcze w 2003 i 2004 roku Abramowicz proponował 100 milionów Shocked Ale wtedy Raul grał słabo tylko rok, a teraz trzy lata czyli przesłanek do odejścia jakby więcej Razz

Czasem jak widzę co wypisują kibice Real'u to nie wiem, czy śmiać się czy płakać?! Wiem za to jedno!! Ja nie chciałbym mieć takich fanów!! Rozumiem, że można oczekiwać sukcesów, dobrej gry, ale jak już się noga powinie to pogrzebią Cię żywcem!! Po prostu niesamowite(!!), wolicie widzieć złudne nadzieje w "jakimś tam" Soldado, a już podpisujecie wyrok na Raul'a, który może nie strzela tylu bramek co kiedyś, ale nadal jest jedną z integralnych części team'u z Madrytu.

Pociesza mnie za to to, że w Madrycie jest o wiele mniej (baaa!!! prawie wogóle ich niema) takich ignorantów, którzy nie potrafią docenić roli Raul'a jaką odgrywa w Real'u Madryt i to, że o przeprowadzce Raul'a piszą tylko dzienniki szukające taniej sensacji niemającej nic z rzeczywistością!!
A więc łudźcie się dalej, a tym czasem Raul nadal będzie grał z 7 na plecach dla Królewskich...

Wróć do „Hiszpania”