Operacja "Czyste ręce" ...

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 14 maja 2006, 11:22

No ciekawa ta rozmowa :? Wiesz Lazio jest w o tyle trudnej sytuacji że podobnie jak Juve te rozmowy są z udziałem ich prezesa [zarządu] - praktycznie ma ja na nich "kwity" :wink: A trzeba przypomnieć że Lazio ma inne sprawy " za zawiasach" i nie chodzi o ustawki.

Bagg napisałe w temacie Juventeus [zbiorczy] że prasa koloruje. hmm może się z tym zgodzić. Tym bardzie że nie wierze w to że wszystko wiedząc co prokuratura. Wcześniej były przecieki itd. Mogło to sie zgadzać - zwłaszcza że prasa wytoczyła ciężkie działa. Ale teraz co raz cześciej pojawiają sie już właśne teorie dzienników. Co gazet inna kara :wink: itd.

Mam nadzieje że winnych ukarają, ba teraz to już muszą bo poprostu moga się skompromitować. Wczoraj Galliani przedstawił stanowisko kluby, prawnik przedstawił "stanowisko prawa" - jeśli Milan był w to zamieszany to czego go kara. Jednak śledząc info w sieci - telewizji - uważam że nie dośc że się wybroni to jeszcze beda przepraszać. Bardzie chyba problem w wybronieniem będzie miała Viola ale ona ma teorie spisku...

Wróć do „Wracając Do Meritum”