Domek nr 10 (temat luźny)

Awatar użytkownika
MothToAFlame
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 160

Domek nr 10 (temat luźny)

Post autor: MothToAFlame » 14 lut 2026, 14:36

No przeciez miales nie odpisywac :rotfl4: teraz po raz ostatni tlumacze, i rowniez ponizej wkleje link do strony i cytat. Nie, Ty mnie nie niepokoisz czy w jakikolwiek inny sposob absorbujesz. Z Pakistanka ze sklepu na rogu miewam ciekwasze dyskusje niz z Toba, bo po prwadzie mowiac Ty dla mnie jestes interentowym ciagiem liter i cyferek, czyli w sumie nikim. Wiekszosc ludzi z tego forum nie jest bo sa w jakis sposob rozpoznawalni,znam ich dlugo czy po prostu lubie. Twoja osoba nie wpada w zadna z tych kategorii czy tez innych wiec skoncz te imaginacje ze masz jakikolwiek wplyw na mnie, bo nie masz.
Teraz cytat:
Posiadamy 12 łóżek, trakt porodowy z 3 salami porodowymi oraz salę zabiegową. W bezpośrednim sąsiedztwie traktu porodowego znajduje się sala cięć cesarskich oraz dyżurny anestezjolog, więc w przypadku zagrożenia dla ciężarnej czy płodu możemy natychmiast zakończyć ciążę cięciem cesarskim. Na oddziale położniczym jest obecnie 9 sal. 6 z nich to sale pojedyncze, trzy – dwuosobowe. Wszystkie sale mają dostęp do osobnej łazienki i toalety.
oraz oficjalna strona szpitala z ktorej owy cytat pochodzi :

https://nowyszpital.pl/szpitale/nowy-sz ... olozniczy/

Takze nie myl odwagi z odwaznikiem, nie odpisuj i sobie dalej hasaj jak dobrze nakarmiony troll.

Wróć do „Hyde Park”