Nie jestem żadnym Legionistą, po prostu wolę Legię od Wisły bo mieszkam tam gdzie mieszkam, ale nie jestem jej jakimś fanem.Martinho pisze:Jak chce sie opowiadac Legionistom
W tematach Legii i Wisły nie napisałem ani słowa dopóki nie przeczytałem Twoich postów po wczorajszym meczu dotyczących wcześniejszych napinek Wdowczyka i tego co to miała Legia pokazać na boisku w meczu z Wisłą a czego nie zobaczyliśmy. Po prostu ja całą sytuację widze inaczej niż Ty i dlatego zabieram głos.Martinho pisze:czuja sie panami sytuacji to tez tak wychodzi
Spróbuj to wytłumacz fanom Wisły którzy napinek Petrescu przez całą II rundę nie zauważali, a jak Wdowczyk raz się wypowiedział po meczu z Górnikiem to już robią wielkie halo i po jednym tylko prestiżowym meczu wskazują Wdowczykowi miejsce w szeregu, za Petrescu oczywiście.Marco_Van_Basten pisze:Tu poprostu widać kto jest trenerem z klasą. Dan nieudolnie próbował zdenerwować Wdowczyka, ale mu to nie wyszło. Jednak pare dni temu Darek wspomniał coś o bilecie do Rumunii dla Dana