Derby D'Italia - Bój o Italie !

Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker
Reputacja: 6746

Derby D'Italia - Bój o Italie !

Post autor: Boromir » 14 lut 2026, 23:42

Skandaliczne sędziowanie. Brak słów. Już tydzień temu pisałem że zarząd powinien w końcu poruszyć ten temat to oczywiście nic nie zrobiono i dzisiaj powtórka z rozrywki. Tak jak tydzień temu chłop się wpierdala w nogi w polu karnym to można było czuć niesmak, dzisiaj to już jest tylko zażenowanie. Dobrze, że trafiło na Inter, nie ma lepszego meczu żeby rozkręcić smród w mediach. Chiellini czy kto tam jeszcze podejmuje jakieś decyzje w klubie po prostu nie mogą milczeć. Spalletti również, ja rozumiem że on chce być neutralny no ale są pewne granice.

Z drugiej strony Inter ma za dużo jakości żeby w taki sposób przegrywać mecz więc jednak sędzia mógłby sobie wybrać inne spotkanie na wyjście bez soczewek na mecz.

Bastoni jak Chiellini. To są tacy gracze którzy jak grają dla ciebie to ich kochasz a jak grają dla innych to widzisz wszystkie ich zagrywki. Klasy piłkarskiej odmówić mu nie można ale zachowanie na boisku momentami poziom dna. Rozumiem kibiców Interu którzy będą go bronić. Tylko Kielon zaczął gwiazdorzyć zdrowo po 30, a Bastoni to tam coś koło 25 ma, to nie wiem czy to dobry znak.

Co do Juventusu to duże brawa za walkę w takich okolicznościach. Ta drużyna okazuje się ma jaja i fantazję, tylko poprzedni trenerzy im te jaja związywali. Spal spuścił lejce i zupełnie inna ekipa.
Ostatnio zmieniony 14 lut 2026, 23:43 przez Boromir, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Włochy”