Legia Warszawa (L) (zbiorczy)

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post autor: petru » 14 maja 2006, 12:10

Marco_Van_Basten pisze:Tu poprostu widać kto jest trenerem z klasą. Dan nieudolnie próbował zdenerwować Wdowczyka, ale mu to nie wyszło. Jednak pare dni temu Darek wspomniał coś o bilecie do Rumunii dla Dana
czeher pisze:kto zaczal te bezsennsowne prowokacje juz w marcu
Petrescu gratulował Legii mistrzostwa, kiedy Wdowczyk kupował mu bilet do Rumunii. Petrescu nigdy nie zaatakował Wdowczyka personalnie, najwyraźniej Wdowiec poczuł się zawiedziony, że go nigdy nie wymienia. Jeśli naprawdę nie widzicie kto pokazał prawdziwe buractwo i jedziecie z Petrescu to współczuję jednowymiarowego punktu widzenia.
Ale nie matwcie się. I tak najlepszy internetowy fighter to Zico, który zawsze stara się odbić piłeczkę z Legii na klub oponenta. Czy to Wisła, czy to Lech... a najbardziej zabawne jak mu się nie trafi :lol:.
Zico_FCI pisze:to pisze kibic Wisły
fieldy pisze: Nie wiem czy jest to jakaś forma zminimalizowania frustracji po nie zdobyciu mistrza głównie z twojej strony Martinho ? Po co przytaszasz te przykłady o pseudokibicach ? Wisła nie ma pseuokibiców ? Ma - może o nich cos napiszesz. Dobrze wiesz, ze to nie ma nic wspólnego z normalnymi kibicami.

Trzeba by sie chyba pogodzić z 2 miejscem i wierzyć w mistrza za rok, nie uwazasz ? Po co wypisywać historie o pseudokibicach i ironicznie sugerować, że takich kibiców ma Legia ? Po co ? Próbujesz szukac jakiegoś usprawiedliwienia do przegranego mistrzostwa ?
Od środy Wisła była regularnie "pluta" przez media i legionistów za środowe wydarzenia. Jeśli to nie w porządku przytaczać, że jednak trochę przesadzili ze stwierdzeniami jaki Wersal jest Warszawie, to ja przepraszam w imieniu Martinho, z którym chyba pierwszy raz się zgadzam.
Lukaz pisze:W tematach Legii i Wisły nie napisałem ani słowa dopóki nie przeczytałem Twoich postów
No i toczysz z Martinho równy, zacięty bój. Żal tylko, że ja muszę to czytać.
czeher pisze:jezeli az taka cholota byla w Warszawie to wygwizdalaby Wisle, ktora odbierala srebne medale a czegos takiego nie slyszalem - wrecz odwrotnie
Słyszaleś Hadaja, który krzyczał w tym czasie na okrągło "kto jest mistrzem" :lol:? Ale to tylko tak na marinesie.
drużynie, prowadzonej przy klubowym autokarze, towarzyszyły głośne wyzwiska ze strony kibiców Legii, którzy utrudniali zawodnikom zapakowanie bagaży do autokaru, tłukli pięściami po szybach, a ostatecznie ukradli tylną tablicę rejestracyjną.
Niggaz pisze:Nic się nie zmienia. Niebawem czego nas jeszcze kolejna kompromitacja w europejskich pucharach a potem od nowa. Bijemy, niszczymy. W Krakowie, w Warszawie. Żygać się chce.

Hołotę rozgonić, stadiony zaorać. Tyle.
Polactwo. Po co cokolwiek robić jak i tak jest beznadziejnie. Udzielasz się w dziale polskim spontanicznie, żeby wyrazić swóoje oburzenie, ale co ono wnosi do tematu, jeśli te postulaty są bez sensu :shock:? Wiesz, w odpowiednim wieku możesz się przeprowadzić do Hiszpanii. Może tam nie będziesz irytował ludzi oczywistymi stwierdzeniami polanymi retoryką w stylu Leppera :roll:.
Ostatnio zmieniony 14 maja 2006, 12:34 przez petru, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Polska”