Legia Warszawa (L) (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post autor: Mentor » 14 maja 2006, 12:44

piwus

Udzialam się spontanicznie, aby wyrazić swoją opinię a to, że jest ona ogólnie wtórna mnie akurat nie interesuje. Nic nie wnosi do tematu? Przykro mi. Jeżeli utworzyliście tutaj sobie jakieś hermetyczne środowisko to wydzielcie grupę w której mnie nie będzie i nie będę pisał. Zawsze to jakieś wyjście. Postulaty są równie bezsensowne jak działalność (a w zasadzie jej brak) Listka i reszty w kierunku poprawy sytuacji. Zirytowałem ludzi? Bardzo wielu? Bardzo bardzo wielu? A może tylko Ciebie i pewną małą grupkę :> Nie dbam o to. Zwłaszcza, że nie naginam tutaj żadnych formalnych czy też nieformalnych zasad pisania. Co innego gdybym pisał tutaj częściej i zawsze o tym samym. Nie piszę prawie wcale więc mogę sobie zrobić wyjątek i wpaść tutaj czasem. Nie staram się być idealny bo nie odczuwam takiej potrzeby.

A do Hiszpanii będę jeździł, ale nie wiem czy przeprowadzę się na stałe. Pomyślimy. Mam jeszcze czas.

No i coby utrzymać atmosferę z poprzedniej mojej wypowiedzi to przypominam, że żygać mi się chce jak tak spoglądam na to co się w polskiej ogórkowej dzieje.

Wróć do „Polska”