Giro d Italia

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 14 maja 2006, 16:15

K... :!: 30 min temu miała się rozpocząć relacja z wyścigu a tu wciąż dziewoje pykają w tenisa :evil: Mam nadzieję że nie pokażą w całości tego trzeciego seta bo on się dopiero rozpoczął :evil: A jak był mecz Rogowskiej z Dementievą to od razu przerwali i dali relację z wyścigu :evil: A ja wtedy chciałem popatrzeć jak spisuje się nasz rodzynek :> Na szczęście ta górka jest pod koniec trasy więc powinny skończyć to odbijanie piłeczki :roll:
revan pisze:Jak widać, na półtorej miesiąca przed startem Wielkiej Pętli, forma Niemca mocarna
Taa, ale jak co roku przed TdF będzie szum o wielkiej formie Ulricha :haha: i jak co roku nic z tego nie wyjdzie. Chociaż wszyscy zapowiadali przed Giro że Niemiec dopiero szykuje formę i żeby niczego wielkiego się po nim nie spodziewać. Ale mi się nie chce wierzyć żeby w ponad miesiąc schudł kilkanaście kilo :P i złapał wielką formę.

Mnie wczoraj zastanawiała jak dla mnie słaba postawa (oprócz prowadzącej dwójki) kolarzy CSC. Mówło się że Voght jest taki dobry, reszta też a tu na takiej górce nie dawali rady :?: Dochodzili partnerów dopiero na płaskich fragmentach :?

Mam pytanie bo nigdzie nie mogę tego znaleźć (pewnie za mało szukam :oops: ): w jakiej grupie jeździ w tym sezonie (akurat teraz zapomniałem nazwiska :evil: ) ten Ukrainiec na K... z T-Mobile w poprzednim sezonie bo tak się mówiło o jego odejściu.

Wróć do „Inne sporty”