Liga Mistrzów (zbiorczy)

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 6290
Kibicuję: 4rsenal

Liga Mistrzów (zbiorczy)

Post autor: sickstick » 18 lut 2026, 14:14

Dużo pisania o sędziowaniu w meczach Królewskich, a ja bym poszedł trochę głębiej. Strasznie dużo chamstwa w meczach Królewskich. Pisałem o tym roku temu przy okazji dwumeczu Arsenal-Real, że takiego natłoku chamskich, niesportowych zachowań co gracze Realu w 180minut, to łącznie przez cały sezon u wszystkich rywali nie było (a przecież mieliśmy też dwumecz z Tottenhamem który z nich słynie). Teraz jakieś akcje z odmówieniem szpaleru, zwolnienie Alonso bo kazał biegać, Valverde z sierpowym w rywala, całokształ Vinniego, bufonowatość Beliśia i Mbappe których po prostu ciężko lubić, o Rudigierze nawet nie ma co pisać bo ten człowiek powinien mieszkać w klatce. Jakiś czas temu była o ile pamiętam jeszcze akcja z obsmarowaniem sędziego w sieci, wcześniej z niedoszłą ZP dla Viniego. No dużo tego.
Zawsze z drużyn hiszpańskich Real był mi najbliżej (właściwie to Barca najdalej ;p ), ale dzisiejszy skład Realu Madryt to jest prawdopodobnie najbardziej antypatyczny zestaw piłkarzy w historii futbolu. Taki współczesny Wimbledon, tylko z dumnym logiem Realu na piersi.

Wróć do „Puchary Europejskie”