AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 14 maja 2006, 17:25

No i 2:1 dla Rossonerich :twisted: Troche za nerwowo, i nie dokładnie. Ale ogółem jest dobrze. I pomyśleć że Amoroso przydał się tylko na jedne strzał w cały sezonie :roll: ale i tak grazie - ładny gest - Vieri ma brame na koncie w barwach Milanu to i Brazylijczyk też bedzie miał :wink: Ale po koleji - Za dużo strat. Rino podbudowany opaską kapitana dał z siebie 200% ale chwilami za bardzo chciał :wink: Widać jak młody sędziowia z serie B mieli strach w oczach :lol: Mięki karny na Gilardino jak by nie patrzeć :wink: Choć Curfe też się nie popisał bo dał pretekst choć piłka była już na 4 pietrze :lol: Chyba Ancelotti nie czyta co pisze Zaza :] Bo już 100 pisałem ze Romy wykonuje najlepiej stałe fragmenty gry w lidze :roll: i wykrakałem. Mexes zamyka na długim i woda :evil: Dobry mecz Kaladze - fajnie czyścił i wyprzedzał gracz Romy.Kaka kilka razy sie pokazał podobnie jak nasze dwa sępy :twisted: choć i tak dzięki defensywie Romy nie mieli jakiś klarownych okazji. Mimo braku Chivu w lini obrony Rzymian. Nie widziałem tego drugiego faulu [?] na karnego - opiszcie mi sytuacje :wink: Nie był to taki mecz o którym bedziemy pisac przez najbliższe lata anie nie mógł być. Bo jak napisałem przed meczem zabrakło dwoch wielkich aktorów. Francesco Tottiego i Andriya Shevchenki. I mimo że Totti zagrał to trzeba trzymać kciuki by odzyskał forme na mundial i pokazał tam co nie którym..

Sheva na trybunach - Brigate Rossonero :twisted: - fajnie to wygladało- Swój wśród swoich - Tifosi skandowali jego nazwisko :twisted: Coś mi mówi że nie wszystko stracone. I to nie było pożegnanie z Curva Sud :]

Kończy sie ten piekny ? dziwny ? zakręcony ? ustawiony ? sezon. Na podsumowanie przyjdzie czas potem :] Tym bardzie że odpoczniemy od serie A :? a szkoda. Roma świadoma tego że nic nie zależy odniej chwilami miała takie "odechcenie" - zreszta Milan też :roll: W normalnej styuacji trzeba by pogratulować scudetto ale teraz nie ma normalnej sytuacji...

Grazie Ragazzi :!: Forza Grande Milan :!:

Łukasz - P.S Nesta jak Baggio a w zasadzie Totti jak Baggio :wink: takiego czegoś nawet sędzie Słupik nie gwizdze :wink:

Wróć do „Włochy”