bo mnie chwilowo nie byłoRzuR pisze:no coz,temat widze niezyje
ale i tak Legia to stara.... jest lepsze [oczywiscie w naszym wykonaniu]RzuR pisze:co do trybun-wielki szacunek dla kibicow Legii za spiew I liga dla Gornika i za wlaczenie sie w "nigdy nie spadnie.."
załużyli na tego mistrza bardziej niż Wisła trzeba to przyznać ..czeher pisze:moze na poczatku sezonu nie byla ale po przerwie zimowej napewno mozna stwierdzic iz jest silna Exclamation
hmm czy ty widziales mecze w wykonaniu Legii Question poza tym w Zabrzu, gdzie trzeba przyznac szczescie bylo przy Legii
chyba bedzie cieżko im awansować ,gdyby było +10 pkt to tak ale teraz hmmmczeher pisze:a ja mam nadzieje ze spotkacie sie z Piastem
bo jak słyszeli ten doping to w majktach troche przybyloczeher pisze:tu sie zgodze, byl to chyba najslabszy w tej rundzie mecz w jej wykonaniu
grałczeher pisze:gdyby gral Janczyk
moze jednakczeher pisze:nie szukam
ale ma za plecami Choto i FabiańskiegoRzuR pisze:ale wystarczy ze nasz nowopanujacy mistrz wpadnie na przecietny Europejski zespol z Wloch czy Hiszpanii i gwarantuje ci ze bedzie to wygladac zupelnie inaczej...
Włodarczykczeher pisze:Ale fakt faktem Atak Legii nie blyszczy
pozdrawiamyczeher pisze:ie myl mnie z clonerem Wink (kibic Legii z Bytomia)
i tak niezmiernie od kilkunastu latRzuR pisze:\G/ EKSTRAKLASA ZAWSZE NASZAAAA !!!!\G/
w nieprawdopodobnych okolicznosciach,po raz kolejny utrzymalismy sie w ekstraklasie...nasz wynik z Lecznej to osobna kwestia,szal radosci prawie 700 kibicow na stadionie w Lecznej byl taki jakbysmy zdobyli co najmniej mistrza...dziekujemy Polonii za sportową postawę i przesyłamy pozdrowienia do PRAWDZIWEJ Warszawy...szybkiego powrotu do Ekstraklasy-bo tam waszze miejsce,a nie Lecznych czy innych Grodziskow.....
Jak w tym roku sie utrzymalismy to juz nigdy nie spadniemy.. tylko teraz nie mozna sprzedać Seweryna, Bartosa i Wiśniewskiego a kupic jakiś pendzlów z 3 ligi
no co ty ja jestem pożadnym kibicemczeher pisze:krako co z tonba chyba cie nie zatrzymali