Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post autor: fieldy » 14 maja 2006, 23:52

piwus pisze:A pamiętasz o kimś takim jak... Smoliński Think. Robienie przedwcześnie bohatera do niczego nie prowadzi
nie robie z niego bohatera. Po raz kolejny dizs musze powtarzać, że fakt iż ktos jest lepszy od rasiaka nie czyni go bohaterem, czy jakims genialnym zawodnikiem. Uważam, że zamiast Rasiaka powinien jechac do Niemiec Janczyk, bo jest bardziej perspektywicznym piłkarzem, gdyby Rasiak oprócz strzelanych goli rozgrywał dobre mecze, byłbym za tym, aby to on pojechał.
Ale jak ma jechac ktoś kto ma kłopot z przyjęciem piłki, to niech lepiej jedzie młody chłopak, z którego być może będa ludzie, bo rokuje dobrze. Lepiej niż Rasiak w jego wieku.
piwus pisze:Bardziej zasłużył Niedzielan...
Też nie napisałem, że JAnczyk zasłużył bardziej niż Rasiak, bo akurat jest odwrotnie, Rasiak się starał, jeździł na zgrupowania, jednak nie jest piłkarzem, który gwarantuje nam sukces. Strzela gole Wyspom Owczym, Izraelowi, czy zespołom w Championship League, jak grał przeciwko najlepszym w Premiership - wszyscy pamietamy. Ani jednej bramki nie zdobył, a przecież na mundialu Wyspy Owcze, ani Izrael nie grają.
Niezielana też chętnie widziałbym w kadrze, ale z tego co słyszałem to już jest nieaktualne. Szybki jest przynajmniej, potrafi dobrze dograc piłkę i sam wykończyć akcję.
To moze napiszesz w czym jest lepszy od Rasiaka
pisałem już ale powtórzę - jest młodszy, bardziej perspektywiczny, potrafi przyjąć piłkę O Rasiaku masz wyżej
Martinho pisze:A skad wiesz ze Rasiak zagra z Niemcami Laughing Moze bedzie gral tylko przeciwko obroncom kostarykanskim
to był przykład, widzę, ze jak brak argumentu, to nieumiejętnie zmieniasz temat. Skoro ma nie zagrac z Niemcami, to równie dobrze może jechać Janczyk, który tez bedzie sobie na ławie siedział i przynajmniej doświaczenia jakiegos nabierze, poczuje klimat wielkiej imprezy.
Martinho pisze:Juz Giertyych madrzej rzadzi
Póki co Giertych nic nie zrobił, więc wsadź sobie to zdanie.
Martinho pisze:Po co mamy zabierac zawodnikow typu Janczyk jak mamy lepszych
Ja nie napisałem, ze Janczyk jest najlepszym polskim napastnikiem, tylko, że jest bardziej perspektywiczny od Rasiaka. I gdybym ja miał wybierać, to wybrałbym Legioniste.

Wróć do „Polska”