Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post autor: fieldy » 15 maja 2006, 10:15

Alkoholiko pisze:Zadziwia mnie ten Rasiak
mnie Janas i PZPN, ale o tym zdaje się już pisałem, wcorajsze ustawienie drużyny też, jakby mało było zamiesania, nie wprowadzało jakiejś stabilności w drużynie.
Rząsa pierwszy raz w kadrze zagrał w pomocy, co z tego że gra tak w klubie ? Przecież sam Janas marudził, ze ma mało czasu na zgrupowania i nie mają się kiedy chłopaki zgrywać, a dzień przed powołaniem składu, robie eksperymenty, Szerfchena do obrony wrzucił [tak, jakby nie mógł zamienić z Rząsą]
duch99 pisze:fakty są takie, że może i Janczyk i Niedzielan są lepsi od Rasiaka
Tu nie chodzi o to, który jest lepszym piłkarzem ogóleni, tylko który bardziej się przyda reprezentacji Polski. Rasiak gra lepiej głową od pozostałej dwójki, ale tylko w tym aspekcie jest lepszy [może jeszcze większe doświadczenie należałoby mu przypisać] Jakby dajmy na to zagrał Janczyk, choć kilkanaście minut w meczu z Niemcami, zawsze to jakieś zaskocenie dla przeciwników, którzy nigdy o nim nie słyszeli.

Alkoholiko pisze:jak on te gole strzela w lidze angielskiej?
wypadałoby zaznaczyć, że w Championship League, w pierwszej lidze nie strzelił żadengo gola.
duch99 pisze:bo przecież Franek, ani Żurawski piłek strącać nie będę
a czy musi być zawodnik na boisku, który będzie strącał piłki ?
Żurawski świetnie gra po ziemi, to samo Jeleń, Szymek, nawet Ebi, który chwilowo formy tak doskonałej nie ma jak przed 6 miesiacami, ale też jest jakąś alternatywą na Niemców, których zna.
duch99 pisze:wybierając między nim a Sosinem, to raczej nie ma się nad czym zastanawiać
racja, gdzie dwóch się bije ...
Alkoholiko pisze:Rasiak = Giertych
obaj wysocy jak brzozy ...

Wróć do „Polska”