FC Barcelona - Arsenal Londyn 17.05.2006 (CHAMPIONS LEAGUE)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post autor: Mentor » 15 maja 2006, 11:42

U nas również wszyscy w pełni sił :] Oczywiście nieco inaczej wygląda sprawa z Messim. Ten dopiero wczoraj zaczął normalnie trenować a w finale raczej nie zagra. Może wejdzie z ławki, ale i w to wątpię. Niemniej jednak byliśmy na to przygotowani od dawna. Zresztą Messi rzadko grywał w tym sezonie. Ważne, że cała reszta jest do dyspozycji. Obrona wyjdzie w najocniejszym zestawieniu z Marquezem i Puyolem na środku, Oleguerem na prawej i ... nie wiem kim na lewej :P Ja bym wolał Sylvinho, ale trudno powiedzieć na kogo postawi Mister. Podobnie nie jestem pewien co do zestawienia linii pomocy. Deco i Iniesta powinni grać. Xavi ostatnio gra naprawdę bardzo dobrze i też mógłby zagrać, ale taka trójka to trochę ryzykowne. Przydałby się taki cofnięty Edmilson do czarnej roboty. Zobaczymy co wymyśli Rijkaard. No i w ataku też nie wszystko jest pewne. Oczywiście Ronaldinho i Eto'o zagrają, ale kto będzie tym trzecim to nie wiem. Giuly grywa całkiem przyzwoicie i ogólnie jest przydatny, ale Larsson to też dobry zawodnik i strzela bramki. Szwed na pewno zagra tylko nie wiem jak długo.

Wróć do „Puchary Europejskie”