Widzisz @Samuraj , Ty po prostu bronisz tutaj Viniego troche tak jak "kon na bialym rycerzu"Samuraj pisze: ↑27 lut 2026, 15:57
Mnie też to bawi. Wypominanie starego konta aby wiecie, ludzie kojarzyli, to on, to najsłabsze ogniwo z forum. To Kesz. Śmieszy mnie to trochę![]()
Ale już skupta się na LM a nie na mojej osobie. Ja tam przeważnie wypowiadam się w grach, mangach, muzyce i Realu Madryt. Rzadko wchodzę w dyskusję, ale od czasu wybryku Viniego w meczu z Benfiką jest tu jakiś najazd na tego zawodnika i przymykanie jest oko na rasistowskie teksty a jak ktoś stanie w obronie Viniego (przeważnie ja) to dostaje się rykoszetem i nagle temat z Viniego schodzi na użytkownika, co pisał, gdzie pisał, na jakich kontach był... Trochę żałosne.
Staram się do tego i tak podchodzić merytorycznie bez osobistych wyskoków (chociaż czasem się nie da).
Trochę słabo. Jestem tu już ładnych parę lat i trzyma mnie tu przyzwyczajenie. Dlatego pewnie wróciłem na to forum. Ale czasami na poziom pewnych wypowiedzi idzie się potknąć.
Zamiast coś sensownego napisać o meczu Real-City to czytam, że Real jest na gorszej pozycji bo musi walczyć też z rasizmem itd.
Trochę to żałosne.
Co do kontekstu minusów i atencji. To w moim odczuciu jest to dobra sugestia po poprawiła by jakość wypowiedzi na forum. Mnie to akurat nie robi, gdybym do tego przykuwał uwagę to nie zmieniłbym konta. Na Kesz miałem znacznie więcej postów niż na tym koncie. Z resztą Kesz chyba dostał bana abym nie pisał z dwóch kont co się raz zdarzyło.
Co do starego konta, widzisz, ludzie ciagle pamietaja jakie dyrdymaly pisales jako Kesz. Ci sami uzytkownicy dostrzegli tez ze podniosles poziom po zmianie nicku tylko niestety czasami po prostu zaczynasz pisac "po staremu" stad no coz, wspomniki i wypominki. Co do faktu ze rzadko wchodzisz w dyskusje, no coz polemizowalbym, przynajmniej w ostatnim miesiacu no ale to tylko moje odczucie.
Ja tez jestem na forum dosc dlugo, w sumie czytam od cholera wie kiedy, wiecej niz 12 lat . Przyzwyczajenie rozumiem,zreszta poza dniami w ktorych po prostu mi sie nie chce/nie moge to czytam forum codziennie. Natomiast inna sprawa jest, ze tak jak Ty sie potykasz na wypowiedziach innych uzytkownikow tak samo oni moga sie potknac na Twoich.Warto o tym pamietac.
Dobra koncze OT i jeszcze raz, Bodo do boju