Filmy

Awatar użytkownika
MothToAFlame
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 160

Filmy

Post autor: MothToAFlame » 01 mar 2026, 22:00

Leszek pisze:
01 mar 2026, 21:06
A no właśnie. Tak coś czułem że możesz mnie kojarzyć z tamtego forum :wink: A Babinicz to faktycznie był niezły agent :mrgreen:
Czasami brakuje mi tych jego pierdoletow. Kolorowy ptak ktorego ciezko bylo zrozumiec bez sporej dawki % ale jednak powodowal to ze nudy nie bylo.

Leszek pisze:
Luzik, czyli jednak myślimy w miarę podobnie :wink:
Jak pisalem, bardzo czesto myslimy podobnie i sie zgadzamy.

Leszek pisze:
Ja w czasie seansu kinowego jak usłyszałem że przedstawia się jako Dodgson to coś mi zaświtało a po wyjściu z kina sprawdziłem obsadę aktorów obu filmów i się potwierdziło że to ta sama rzecz jasna fikcyjna postać :wink:

A skoro w jakimś sensie jesteśmy przy Nedrym no to w sumie muszę się też poprawić. W Rebirth były nie dwa a trzy gatunki "zwykłych" dinozaurów. Poza jedną sceną T-Rexa i sekunda Raptorów to jeszcze było parę sekund tego co tak pluje jadem co właśnie Nedrego ukatrupił w pierwszym filmie. Tam był tuż przed sceną z T-Rexem :wink:
Dilophosaura to nigdy nie wybacze Spielbergowi, zreszta Velociraptora tez. Dilo nie plul jadem nie mial tez "kolnierza". Co do velo no to coz, wiki pokaze Ci jakich byl rozmiarow , to co w filmie widzimy to Utah Raptor. Najlepsza scena z Rebirth to ta z rexem , no i moze jeszcze ta w wyskoiej trawie z raptorami.

Leszek pisze:
Nie widziałem, ale jeżeli jeszcze gorsze od Dominium to aż się boję co to :mrgreen:
Bardzo slawny film, tak zly ze obejrzalo go za na passie zlej prasy w sumie wiecej ludzi niz "Lot na kukulczym gniazdem" (porownanie z letterbox, moze nie byc adekwatne). Jest i polski akcent takze jak kiedys bys sie czul na silach to obejrzyj, otwiera troche oczy na pojecie zly film ;)

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”