Squadra Azzurra - Reprezentacja Włoch

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 15 maja 2006, 19:12

Kendo masz troche racji co do Vincezno Iaquinty :roll: O to jest chyba jedyna "kontrowersja" Bo ja innych nie wiedze - nie wie kogo masz na myśli [Brak Panucciego ? Abbiatiego ?]

Szkoda że Lippi w momencie gdy zdecydował że nie powoła Cassano nie dał szasny np. Francesco Tavano - bo jak dla mnie gracz Empoli jest bardzie kreatywny niż Iaqunita - potrafi wiecej rozgrywaniu - cofa sie do drugiej lini - a Iaqunita to taki hmm sam nie wiem - długopis - dobrze gra "ciałem" i głową. Zauważcie że Gila I Pippo to gracze typu tu dostaw noge - tam wstaw głowe - tu zastaw - tu odegraj itd. Toni też ma takie zadatnki ale jest bardzie kreatywny. także chyba właśnie takie pary Toni - Pippo i Del Piero - Gila czy na odwrót.

Rozumiem że Iaquinta wskoczył na miejsce Bobo Vieriego :roll: Także chyba nie jest źle. A Lippi oprócz Tavano miał Miccoliego czy Di Vaio w obwodzie. O Maresce nie pamietał :wink:

Co by nie mówić należą sie wielkie brawa SuperPippo :!: Wrócił w wielkim stylu po takiej kontuzji ... a teraz jedzie na mundial :] Gdzie rok temu nawet nie marzył o tym :? Forza SuperPippo :!:

Wróć do „Włochy”