Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Kendo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: Kendo » 15 maja 2006, 20:56

Jezu co to się porobiło(ikona której nie widzę).
Bramkarze. Jak mówi nasza wybitna snowboardzistka Janas chyba poleciał sobie w jajo. Brak Dudka to dla mnie szok. Nie lubię tego bramkarza ale jest potrzebny tej reprezentacji. Żaden z tych młodzików nie byl na mundialu i wszyscy mogą się albo spalić albo zabłysnąć.
Do Obrony nie mam jakichś zastrzeżen, inaczej do innych formacji.

Zacznę od pomocy bo atak to w ogóle inna bajka.
Pitr Giza.Cracovia w tej rundzie nie pokazała nic. Może na koniec się trochę obudziła. Giza jakoś szczególnie noie chciał sie wybić ponad nedzna gre Cracovii. na jego miejsce wolałbym już Scherfena bo to piłkarz wg mnie l;epszy. no i niezwykle silnej postury Sebastian Mila. Franek nie strzela-nie jedzie, Dudek nie gra - nie jedzie, Mila- nie gra, jedzie. Widać brak konsekwencji w działaniach Janasa.

No i linia ataku. Wiem, że zbyt dużego pola manewru nie miał, no ale powołując tych pilkarzy- zbłaźnil się. Brożek są lepsi piłkarze od młodego napastnika Wisły. Jeleń kiedy ostatnio strzelił bramkę?.Wolałbym już Piechnę a nie dwóch mlodzików którzy nie wiedzą co to mundial. Gdzie Franek który w każdej chwili może sie przebudzić. Janas mam nadzieję że ci wybacze.

Wróć do „Polska”