Amatorskie bieganie, spacery, obuwie sportowe

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8717
Kontakt:

Amatorskie bieganie, spacery, obuwie sportowe

Post autor: cloner » 06 mar 2026, 12:13

Mr.Chris pisze:
06 mar 2026, 12:08
Cloner po prostu musi ponarzeka
:rotfl4: W życiu, moi bliscy ciągle twierdzą że jestem najbardziej pogodną osobą jaką znają. Źle odczytujesz moje intencje.
Mr.Chris pisze:
06 mar 2026, 12:08
jako osoba, która nie biega i z tego co wiem też nie chodzi rekreacyjnie, po prostu nie wie jaką takie liczby dają motywację i porównanie. Dziwi mnie to jednak, bo jako były lekkoatleta powinien znać wartość liczb. @cloner, nigdy nie miałeś tak, że cisnąłeś, żeby mieć wynik o te 2s lepszy na jakimś dystansie? Albo żeby zrobić lepsze wyniki niż kolega?
Obecnie może i nie biegam, ale spacerować lubię. I nigdy tak nie miałem, żeby być o 2 sek lepszym od kolegi ;)
Może 10 lat temu? albo i 12 ;) wziałem się za bieganie, żeby zrzucić trochę wagi, biegałem codziennie przez pół roku aż zrzuciłem 20 kg, ale nie mam zielonego pojęcia ile kilometrów przebiegłem oraz w jakim czasie. Totalnie mi to wisi. Obecnie trenuje tenisa raz w tygodniu, w kosza do ubiegłego roku grałem regularnie i nie liczę kroków czy ile przebiegłem, powtórzę: totalnie mi to wisi, bez zegarka czy z zegarkiem, mam taką samą frajdę z gry w tenisa, kosza czy jak wcześniej biegałem.

Wróć do „Inne sporty”