Napisałem wcześniej, że podniecasz się po jednym naprawdę dobrym sezonie Arsenalu, Ty odpisałeś o czterech - więc się pytam o te 4 dobre sezony w tym kontekście, a nie w kontekście pisania o Bayernie jako zespole, który nie dałby rady wejść do Top 4 Premier League ( do tego w rzeczonym okresie tych 4 lat Arsenal przegrał dwumecz z Bayernem w LM). Więc polecam czytać ze zrozumieniem, a jak nie, to możesz wrzucać mnie do ignore, robić co chcesz, bo generalnie mnie to wali.sickstick pisze: ↑07 mar 2026, 11:05Co za gość, ja piszę że nie uważam "bawarskiego walca" za taki potężny jak się pisze, a ten odbija potężnym argumentem "a co niby twój Arsenal wygrał"Spoko, skoro uważasz że kibice drużyn które nic ostatnio nie wygrały nie mają prawa pisania o Bayernie innych postów niż pochwalne, no to przykro mi że nie spełniam twoi kryterów, lecisz na ignore, oblikuję cię jak już coś wygramy i wreszcie stanę się dla jaśniepana partnerem do rozmowy
![]()
sickstick pisze: ↑07 mar 2026, 11:05A tymczasem idę pograć w kosza z 14-latkami z sąsiedztwa, gdzie będę wyglądał jak nieślubne dziecko LeBrona z Jordanem i zakręcę się wokół rekordu punktowego niepublicznej wiejskiej ligi betonowej, a każdego kto powie "chłope, przecież grasz z dziećmi" zapytam co on osiągnął w zawodowej koszykówce że śmie tak do mnie mówić![]()
Po tym kawałku widać cały Twój poziom. Merytoryka pełną gębą.