Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas
Reputacja: 0

Post autor: Krzysztof Jarzyna » 15 maja 2006, 21:53

fieldy pisze:mam powód, nie wiem czy ci wystarczy, mnie wystarcza. Rasiak poza poprawną grą głową nie ma żadnych innych atutów, ani nie jest szybki, ani zwrotny, ani nie ma ciągu na bramkę, że nie wspomnę o przyjęciu piłki, bo wstydze się, jak piłka się od niego odbija w meczu miedzypaństwowym.
Jest słabym piłkarzem po prostu, już bym wolał Niedzielana, lub Saganowskiego, którzy co jakiś czas gole strzelają.
1. Jezeli strzela bramki, to moze nawet na jednej nodze chodzic - mnie wystarcza.
2. W meczach 2 ligi angielskiej jednak wiecej tych bramek ostatnio strzelil, wiec argument o rownie slabej formie co Franka nie pasuja jakby.
3. Saganowski i Niedzielan. Wszyscy sie tak zachwycaja Saganowskim a nikt nie zwroci uwagi, ze w Vitorii jest bogiem i wszystko graja na niego. Niedzielan? No tak, ma jeden zajebiscie mocny argument - nie jest Rasiakiem.
4.
Jest słabym piłkarzem po prostu
:| W tej Anglii to zupelnie sie na pilce nie znaja... slabych pilkarzy kupuja i sprzedaja za grube pieniadze :roll: To, ze nie gra tak jak Zurawski nie znaczy ze jest slaby. Zreszta nie chce mi sie po raz 1263221 tego samego pisac, bo to jest jak walka z wiatrakami - Rasiak musi byc slaby i drewniany i nie nadawac sie do niczego. Kropka. Ok, niech bedzie.

Wróć do „Polska”