Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post autor: Babel » 15 maja 2006, 22:05

Krzysztof Jarzyna pisze:1. Jezeli strzela bramki, to moze nawet na jednej nodze chodzic - mnie wystarcza.
Sorry, ale narazie strzelił bramki tylko Wyspa Owczym, bo po powrocie do I ligi angielskiej tez za dużo nie nastrzelał(bodajże 2 lub 3 w tym jedna z karnego)
Krzysztof Jarzyna pisze:2. W meczach 2 ligi angielskiej jednak wiecej tych bramek ostatnio strzelil, wiec argument o rownie slabej formie co Franka nie pasuja jakby.
Już w poprzednim punkcie obaliłem twoją tezę.
Krzysztof Jarzyna pisze:Saganowski i Niedzielan. Wszyscy sie tak zachwycaja Saganowskim a nikt nie zwroci uwagi, ze w Vitorii jest bogiem i wszystko graja na niego. Niedzielan? No tak, ma jeden zajebiscie mocny argument - nie jest Rasiakiem.
Nie wiem, nie jestem clonerem, nie mam mozliwosci ogladania ligi portugalskiej, ale chyba cos w tym jest jak zawodnik strzela goli w sezonie w druzynie która potentatem nie był i zresztą spadła do niższej klasy.
Krzysztof Jarzyna pisze:Rasiak musi byc slaby i drewniany i nie nadawac sie do niczego. Kropka. Ok, niech bedzie.
Teraz to Ty bardziej bronisz Rasiaka, bo wszyscy inni na niego najeżdzają. Widocznie nikt tu się nie zna na piłce. Tylko najzajebistszy moderator na podkarpaciu.

pozdro
Ostatnio zmieniony 15 maja 2006, 22:06 przez Babel, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Polska”