Sorry, ale narazie strzelił bramki tylko Wyspa Owczym, bo po powrocie do I ligi angielskiej tez za dużo nie nastrzelał(bodajże 2 lub 3 w tym jedna z karnego)Krzysztof Jarzyna pisze:1. Jezeli strzela bramki, to moze nawet na jednej nodze chodzic - mnie wystarcza.
Już w poprzednim punkcie obaliłem twoją tezę.Krzysztof Jarzyna pisze:2. W meczach 2 ligi angielskiej jednak wiecej tych bramek ostatnio strzelil, wiec argument o rownie slabej formie co Franka nie pasuja jakby.
Nie wiem, nie jestem clonerem, nie mam mozliwosci ogladania ligi portugalskiej, ale chyba cos w tym jest jak zawodnik strzela goli w sezonie w druzynie która potentatem nie był i zresztą spadła do niższej klasy.Krzysztof Jarzyna pisze:Saganowski i Niedzielan. Wszyscy sie tak zachwycaja Saganowskim a nikt nie zwroci uwagi, ze w Vitorii jest bogiem i wszystko graja na niego. Niedzielan? No tak, ma jeden zajebiscie mocny argument - nie jest Rasiakiem.
Teraz to Ty bardziej bronisz Rasiaka, bo wszyscy inni na niego najeżdzają. Widocznie nikt tu się nie zna na piłce. Tylko najzajebistszy moderator na podkarpaciu.Krzysztof Jarzyna pisze:Rasiak musi byc slaby i drewniany i nie nadawac sie do niczego. Kropka. Ok, niech bedzie.
pozdro